Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην Αιγαίου Πελάγους (βίντεο)


  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε ένα κομβικό σημείο του οδικού δικτύου του Δήμου Φυλής , την οδό Αιγαίου Πελάγους.  Ο δρόμος αυτός έχει αυξημένη κίνηση μιας και συνδέει το Μενίδι και τα Άνω Λιόσια με το Καματερό και οι εργασίες όπως ήταν αναμενόμενο δημιούργησαν κυκλοφοριακά προβλήματα στους διερχόμενους οδηγούς.  Με την ολοκλήρωσή τους λύθηκε το χρόνιο πρόβλημα της συσσώρευσης υδάτων που υπήρχε στο συγκεκριμένο δρόμο.
  Με την προσθήκη των επιπλέον σχαρών απορρόφησης υδάτων λύνεται και το πρόβλημα που είχαν και οι παρακείμενοι δρόμοι αφού πλέον δόθηκαν οι σωστές ρύσεις.
  Μένει τώρα και το δυσκολότερο κομμάτι της Αιγαίου Πελάγους, από την οδό Αχαρνών μέχρι την Ευαγγελίστρια ,  στο οποίο θα σκαφτεί όλος ο δρόμος με τις ανάλογες αντιστηρίξεις για να τοποθετηθεί ο δίδυμος αγωγός. Ο δίδυμος αγωγός  θα συλλέγει τα νερά που συσσωρεύονται στο ύψος της Ευαγγελίστριας σε κάθε νεροποντή. Η πολυπλοκότητα του έργου οφείλεται στο γεγονός ότι θα πρέπει να δοθεί δίοδος σε εξαιρετικά μεγάλο όγκο νερού καθ΄όλη τη διάρκεια του έργου. Με την ολοκλήρωσή του όμως αναμένεται να δοθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια