Η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών μας κάνει να ............γελάμε




    Το πρόσφατο δελτίο τύπου της παράταξης Δύναμη Συμμετοχής, όπου αναρωτιέται ποια είναι η βασική υπόσταση μιας δημοτικής αρχής, μας  έφερε στο μυαλό τις ημέρες που είχε στα χέρια της τα ηνία του δήμου Φυλής. Ήταν η εποχή που ήταν θεματοφύλακας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ασφάλειας .......... και μας πιάνουν τα γέλια. 
  Ας μη ξεχνάμε πως ήταν η εποχή που τα κινήματα είχαν αναλάβει το ρόλο να προμηθεύουν με τα βασικά αγαθά διαβίωσης τους συνδημότες μας που είχαν ανάγκες . Ήταν επίσης η εποχή που παρακάλαγες για να αλλαχτεί μια λάμπα ή να κλείσει μια λακκούβα σε δρόμο ή έπρεπε να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη. 
   Δε θα ξεχάσουμε το ότι οι επαγγελματίες της περιοχής εκτός από την κρίση που είχαν να αντιμετωπίσουν, έπρεπε και να συνδράμουν τους συχνά πυκνά απλήρωτους δημοτικούς υπαλλήλους. Αυτοί άλλωστε ήταν και  οι λόγοι που η τοπική αγορά μετρούσε τα καταστήματα να κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο μην μπορώντας να αντεπεξέλθουν στα έξοδα. 
   Μιας και δεν έχουμε την μνήμη χρυσόψαρου, όπως και χιλιάδες συνδημότες μας,  μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη χειρότερη διοίκηση που πέρασε από το δήμο Φυλής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια