Φόρεσε και η Χασιά τα γιορτινά της (φώτο & βίντεο)



   Ο καιρός ήταν συμπαραστάτης στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης των παιδιών  του Παιδικού Σταθμού Φυλής που με τη ζωντάνια τους έδωσαν το φως στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της κεντρικής πλατείας.   Η απογευματινή βροχή ήταν αυτή που βοήθησε ώστε να σπάσει η παγωνιά των προηγούμενων ημερών, ενώ  σταμάτησε αρκετά  πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της εκδήλωσης. Αμέσως μετά,  ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την κεντρική πλατεία  Φυλής για να απολαύσει μια χριστουγεννιάτικη βραδιά.  Οι μικροί επισκέπτες στριφογύριζαν στο βενετσιάνικο CAROUSEL, ξεσάλωναν με τα ξωτικά, χιονόμπαλες και  χιονάνθρωπους που γυρνούσαν στην πλατεία και θαύμαζαν τις φουσκωτές σφαίρες, ενώ οι μεγαλύτεροι είχαν την ευκαιρία  να απολαύσουν τη ζεστή σοκολάτα ή το κρασί τους στις χριστουγεννιάτικες κούπες που πρόσφερε η Δημοτική Ενότητα Φυλής.     
  Οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές μετέφεραν τη ζεστασιά των εορτών μέσα από την παράσταση που παρουσίασαν και έδωσαν με τις μαγικές τους δυνάμεις  συνεπικουρούμενοι από την μπάντα με τους μολυβένιους στρατιώτες το φως για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Το φωτισμένο δένδρο μαζί με τα δεκάδες βεγγαλικά έκαναν  τη νύκτα μέρα στην πλατεία την ώρα που η μπάντα του δήμου Φυλής έπαιζε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
  Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί . Μετά τις ευχές του δημάρχου και προέδρου του παιδικού σταθμού Χρήστου Παππού  όλοι καλέστηκαν από τους οικοδεσπότες, τον αντιδήμαρχο Σπύρο Μπρέμπο και την πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ελένη Λιάκου, να σερβιριστούν από τον πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί μέσα στο δημαρχείο "Νικόλαος Λιάκος".  Οι μαθητές των παιδικών σταθμών στάθηκαν πιο τυχεροί αφού μέσα στην αίθουσα τους περίμενε το δικό τους δώρο, για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν. 
  Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση για το φιλόξενο βράδυ που πέρασαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κεντρική πλατεία Φυλής, με τον εξαιρετικό στολισμό που έκαναν οι ηλεκτρολόγοι και οι υπάλληλοι του δήμου, θα είναι το κέντρο ενδιαφέροντος  μιας και το βενετσιάνικο CAROUSEL θα τους περιμένει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου για δωρεάν βόλτες.













































































































Ακολουθούν  videos με τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και μερικές χαρακτηριστικές στιγμές.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια