Η μάχη της καρέκλας




   Τελικά δεν είναι να σηκώνεσαι και να απουσιάζεις από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.  Την αρχή την έκανε ο Γκίκας Χειλαδάκης που ενώ ακόμη δεν έχει αποχωρήσει επίσημα από την παράταξη του Χρήστου Παππού βρήκε κενή τη θέση του Κώστα Λουμιώτη και της έκανε κατάληψη.


  Αυτό το μυρίστηκε ο Γιώργος Αβράμης ότι η θέση του κινδυνεύει από το Θεοδόση Δρόλια να της κάνει κατάληψη και έκτοτε δε χάνει δημοτικό συμβούλιο. 
  Στην απέναντι πλευρά οι συνεχείς απουσίες του Δημήτρη Καμπόλη,  άφησαν κενή την "πρώτη" θέση και με αυτά που ακούγονται περί ανεξαρτητοποίησης ο Γιώργος Σονίδης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

  
 Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι φήμες ότι κάποιοι μαζεύουν τα πράγματά τους από τα γραφεία τους , λόγω ανεξαρτητοποίησης συμβούλου. Το μεγάλο ερώτημα που πλανάται είναι πού θα κάτσει ο εν λόγω σύμβουλος όταν πραγματοποιηθεί το πρώτο δημοτικό συμβούλιο;
  Επειδή δεν έχει μάθει να βρίσκεται πίσω, οι μπροστινές θέσεις που φλερτάρει  είναι των δημοτικών συμβούλων που λείπουν μόνιμα. Η θέση του Κώστα Παπαϊωάννου φαίνεται να τη γλυτώνει λόγω του  ότι συνορεύει με την καρέκλα του Δημήτρη Μπουραΐμη με αποτέλεσμα η επιλογή καρέκλας του Σάββα Σάββα να κινδυνεύει άμεσα με κατάληψη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια