Νέες τιμητικές διακρίσεις έλαβε ο Δήμος Φυλής



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέες τιμητικές διακρίσεις στο Δήμο Φυλής για την εξοικονόμηση ενέργειας και την εξυπηρέτηση του δημότη

Μετά την περσινή κατάκτηση της 4ης θέσης στη χρηστή διακυβέρνηση, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Συμβούλιο της Ευρώπης, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς είχε πει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες διακρίσεις, καθώς ο Δήμος είναι πρώτος σε έργα σε όλη την Ελλάδα.
Και επιβεβαιώθηκε με την απονομή δύο βραβείων στο Δήμο Φυλής, στην ετήσια απονομή βραβείων BEST CITY AWARDS, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου 2018, στην κατάμεστη αίθουσα του Σεράφειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων.
Τα βραβεία αφορούσαν στην προσπάθεια εξυπηρέτησης των δημοτών και στην ενεργειακή αναβάθμιση με στόχο τη μείωση της ενέργειας που καταναλώνει ο Δήμος. 
 Παραλαμβάνοντας τα δύο βραβεία ενώπιον εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, της πανεπιστημιακής κοινότητας και της επιχειρηματικότητας ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ο Δήμος θα εξακολουθήσει να βρίσκεται, 24 ώρες το 24ωρο στο πλευρό του πολίτη κι ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια στη μείωση του ενεργειακού κόστους του Δήμου και στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, προς όφελος των δημοτών.
Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Φυλής.
Τα βραβεία δίνονται σε ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, σε Επιμελητήρια και σε επιχειρήσεις που προωθούν καινοτόμες λύσεις για τη βιωσιμότητα, την ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος. Τα κριτήρια, τις κατηγορίες βράβευσης και τους νικητές καθόρισε Επιτροπή με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Γιώργο Πατούλη.

Ακολουθούν videos με την επιγραμματική τοποθέτηση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού


... και το σύνολο της τελετής


...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια