Ο Αλέξης τείνει να γίνει ο άρχοντας του copy paste


  Ο δαίμων του copy paste φαίνεται ότι έχει στοιχειώσει για τα καλά το καλοπληρωμένο επικοινωνιακό επιτελείο του Αλέξη. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι οι έγκριτοι δημοσιογράφοι της ομάδας του, με τις περγαμηνές και την εμπειρία, υποπίπτουν στο ίδιο λάθος για δεύτερη φορά.
  Με αφορμή τις δηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ενός ανθρώπου που θέλει να παίξει ρόλο στο διοικητικό γίγνεσθαι της περιοχής, γινόμαστε μάρτυρες ενός άνευ προηγουμένου ερασιτεχνισμού που ούτε λίγο ούτε πολύ αντιγράφει τις περσινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εθνική μας εορτή! 
   Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας πως το ίδιο σφάλμα είχε επαναληφθεί με συρραφή αποσπασμάτων στις δηλώσεις που απήθυνε ο "αρχηγός" με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας και τις οποίες "δανείστηκε" από πηγή πολύ μικρότερου βεληνεκούς από αυτή του προέδρου της ΝΔ. Η συγκεκριμένη παράταξη που έχει σαν λάβαρο το ΝΕΟ και το ΦΡΕΣΚΟ και συχνά πυκνά  προσπαθεί να εντυπωσιάσει με φρου-φρου και αρώματα τελικά καταφεύγει στην εύκολη λύση των δανεικών ιδεών.
   Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κάποια στιγμή να ακουστούν πέρα από τις δανεικές και οι δικές της απόψεις , αν υπάρχουν, ώστε να αποκτήσουν άποψη και οι εν δυνάμει ψηφοφόροι. Η εμπιστοσύνη θέλει πολύ χρόνο για να οικοδομηθεί αλλά δημιουργεί συμπαγείς σχέσεις. Το δε ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια και βγαίνει πάντα στην επιφάνεια.

Για του λόγου το αληθές :
 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια