Παράνομη διανομή εντύπου σε συγκέντρωση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Φυλής

                                                          
                                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέρα από τα όρια της θρασύτητας, το σημερινό, θλιβερό γεγονός που διαδραματίστηκε στη συγκέντρωση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων (του ΚΚΕ) στο 2ο Γυμνάσιο Φυλής με θέμα την πάταξη της εγκληματικότητας. 

Η Ελληνική Αυγή για την Φυλή, έχοντας βαθιά την πίστη πως μόνον ενωμένοι θα καταφέρουμε να εδραιώσουμε πίστη για αγώνα στους πολίτες, έχει πει ταυτόχρονα πως θα στηρίζει κάθε κίνηση ενάντια στην εγκληματικότητα ή όποια άλλα προβλήματα αντιμετωπίζει ο Δήμος μας αρκεί οι σκοποί να είναι πράγματι προς το κοινό καλό.

Στηρίξαμε λοιπόν και αυτή την εκδήλωση διαμαρτυρίας των μαθητών και των γονέων τους.

Στην πορεία που ακολούθησε, όμως, ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, μέλη του ΚΚΕ άρχιζαν να μοιράζουν φυλλάδια με εμετικές, διχαστικές και ψευδείς φράσεις κατά της Χρυσής Αυγής, του τρίτου πολιτικού κόμματος στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, το οποίο εισέρχεται στην Ελληνική Βουλή μέσα από νόμιμες πολιτικές εκλογές.


Δυστυχώς, την ευθύνη φέρει ακέραιη, ο Ιωσήφ Κρυστάλλης, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Φυλής, ο οποίος δείχνει απρόθυμος έως ανικανότητας να διαφυλάξει την τιμή και τον ρόλο της Ένωσης. 

Το δις και το τρις εξαμαρτείν όμως κ. Κρυστάλλη, ουκ ανδρός σοφού.
Σας είχαμε επισημάνει την σήψη και το καπέλωμα κάθε δραστηριότητας της Ένωσης από το ΚΚΕ στην συγκέντρωση για την χωματερή. 
Μετά ήρθε η ένοχη σιωπή σας στην ομιλία του μη θεσμικού κ. Α. Κουλοχέρη εντός σχολικού συγκροτήματος. 
Σήμερα, ήρθε και έδεσε η παράνομη διανομή έντυπου υλικού του ΚΚΕ, εντός της πορείας, της οποίας ηγούνταν παιδιά και εκπαιδευτικοί με διχαστικό μάλιστα περιεχόμενο.

Πλέον του θέματος έχει επιληφθεί το Νομικό Τμήμα της Χρυσής Αυγής και η ένοχη σιωπή του κ. Κρυστάλλη στην ανηθικότητα των "συντρόφων" θα εκτεθεί στο Πανελλήνιο.

Γιατί είναι απαράδεκτη η σιωπή του προέδρου της Ένωσης Γονέων και κηδεμόνων, ο οποίος δεν τους απέτρεψε σε κανένα στάδιο, παρόλο που γνωρίζει ότι οιαδήποτε απόπειρα κομματικοποίησης συγκεντρώσεων που συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν ανήλικα παιδιά είναι παράνομη. 

Αναμένουμε αντίδραση και από τον Γυμνασιάρχη του σχολείου, ο οποίος πολύ ορθώς συμπαραστέκονταν στον αγώνα παιδιών και γονέων ο οποίος επίσης φάνηκε άτολμος στην αθλιότητα των "συντρόφων".

Η στάση του κ. Κρυστάλλη, στην έφοδο των ΚΚΕέδων σήμερα, σε μια μαθητική συγκέντρωση, αλλά και η ομιλία που έκανε ο κ. Κουλοχέρης - μη εκλεγμένος και μη θεσμικός - την ημέρα του αγιασμού του σχολείου, μόνο ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ μπορεί να χαρακτηρισθεί.

ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΑΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΥΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

Επιτρέψατε να αμαυρωθεί μια συγκέντρωση των γονιών που ανησυχούν για την ασφάλεια και τη ζωή των παιδιών τους, από «πουθενάδες» του ΚΚΕ που δεν τολμούν να κάνουν μια δική τους εκδήλωση γιατί γνωρίζουν πως δεν θα γεμίσουν ούτε ταξί. Απολιθωμένες βδέλλες που εκμεταλλεύονται κάθε συγκέντρωση που πραγματοποιεί ο Σύλλογος. Έως πότε κ. Κρυστάλλη; 

Αυτό θεωρείτε πως είναι το κατάλληλο για τα παιδιά της Πόλης;
Να κομματικοποιείται η Παιδεία; 
Να διδάσκεται και να επιτρέπεται ο διχασμός;
Αυτή την Αξία θέλετε να έχουν οι νέοι του τόπου; 

Θα περιμένουμε να καταδικάσετε, τον κ. Κουλοχέρη, και το ΚΚΕ για τις πράξεις τους. 
Θα περιμένουμε να σώσετε την τιμή σας και την τιμή του ευαίσθητου χώρου όπου προεδρεύετε. 

Η δική μας αξιοπρέπεια και η ηθική δεν μας επιτρέπει να προβούμε σε διανομή εντύπου υλικού εντός των εκδηλώσεων σας, ώστε να διεκδικήσουμε την ισονομία. Μήπως θα έπρεπε όμως να το κάνουμε ώστε να δείτε τον κατήφορο που προετοίμασε η κατάσταση που ανέχεστε; 

Στην Ελληνική Αυγή για την Φυλή, με αίσθημα ευθύνης, καταδικάζουμε τόσο την σιωπή όσο και κάθε τέτοια απόπειρα κομματικού λόγου στα παιδιά, κάθε έννοια διχόνοιας, κάθε κίνηση «μπαχαλοποίησης» από όπου και αν προέρχεται. Υποστηρίζουμε με Πίστη πως ότι κατάφεραν οι Έλληνες ως τώρα το κατάφεραν ΕΝΩΜΕΝΟΙ και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την πρωτοβουλία για ενωτικό αγώνα.

Η ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!

Υ.Γ.1: ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΥΤΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια