Αθρόα συμμετοχή και οικολογικά μηνύματα στην 7η Ποδηλατάδα στη Ζωφριά (βίντεο)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθρόα συμμετοχή και οικολογικά μηνύματα στην 7η Ποδηλατάδα στη Ζωφριά



Άκρως πετυχημένη και με σύμμαχο τον καλό καιρό υπήρξε και φέτος, για 7η συνεχή χρονιά η Ποδηλατάδα που διοργάνωσαν με κέφι, μεράκι αλλά και όλες τις απαιτούμενες λεπτομέρειες για την ασφάλεια των ποδηλατών, ο Σύλλογος της Ζωφριάς και ο Σκακιστικός Όμιλος «Τριαντάφυλλος Σιαπέρας» .

Έτσι φέτος τους  δεκάδες ποδηλάτες κάθε ηλικίας, 144 συνολικά που ακολούθησαν τη μικρή και μεγάλη διαδρομή συνόδεψαν για την ασφάλειά τους, τρία περιπολικά της Τροχαίας Νέας Ιωνίας, όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας Φυλής και ασθενοφόρο.

Σημαντική υπήρξε και η συνοδεία εθελοντών μοτοσικλετιστών που επίσης συνόδεψαν τις  δίτροχες πορείες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως για δεύτερη χρονιά φέτος το σύνθημα της 7ης Ποδηλατάδας ήταν «Ναι στην ανακύκλωση. Όχι στη Χωματερή».  
Όπως τόνισε και κατά το σύντομο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου, η ανακύκλωση πρέπει να μπει κυρίως στα σχολεία και τα παιδιά να μάθουν να εκπαιδεύονται από μικρά και να κάνουν την ανακύκλωση υπόθεσή τους, γιατί όπως χαρακτηριστικά τόνισε,  «Όσο η ανακύκλωση δεν γίνεται πράξη, οι χωματερές δεν πρόκειται  να κλείσουν».
Σε αυτή την σημαντική προσπάθεια ζήτησε και τη συνδρομή του Δήμου Φυλής, με τοποθέτηση ειδικών κάδων και άλλων ενεργειών που θα βοηθήσουν στη σημαντική αυτή, οικολογική προσπάθεια.

Πολύτιμη  υπήρξε επίσης και φέτος,  η προσφορά των Χορηγών που μέσα από κλήρωση πρόσφεραν στους συμμετέχοντες 3 ποδήλατά αλλά και δωρεάν συμμετοχή σε σημαντικά εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Ευχάριστη έκπληξη και γέλιο αποτέλεσε το γεγονός ότι η δεύτερη μικρή νικήτρια της κλήρωσης ήταν η εκείνη  που τράβηξε τυχαία το νούμερο, που ανήκε στον εαυτό της!
Η  Ευαγγελία Κωβαίου αλλά και πολλοί ακόμη της  ευχήθηκαν να είναι πάντα τυχερή και να πετύχει στη ζωή της πολλά δικά της «νούμερα» και στόχους.

Στην χαρά των Ποδηλατών και στην απονομή των δώρων που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Βορεινού σε κλίμα ενθουσιασμού,  συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής Γιώργος Μαυροειεδής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας, ο αναπληρωτής Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος και μέλη της Εκπαιδευτικής Κοινότητας της Ζωφριάς.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά videos με τις εκκινήσεις της μεγάλης και της μικρής διαδρομής, καθώς και ο σύντομος χαιρετισμός της Προέδρου Ευαγγελίας Κωβαίου.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια