Έναρξή του Προγράμματος Αγωγής Υγείας της Ε.Ν.Ε. για τους δημότες του Δήμου Φυλής 2018 – 2019



Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος   για τους δημότες του Δήμου Φυλής 2018 – 2019, με τίτλο: «Σχολείο Υγείας»

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ε.Ν.Ε. στο Δημαρχείο του Δήμου Φυλής με το Δήμαρχο κ. Παππού Χρήστο, όπου και υπογράφτηκε το συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών για την έναρξή του Προγράμματος Αγωγής Υγείας της Ε.Ν.Ε. για τους δημότες του Δήμου Φυλής 2018 – 2019, με τίτλο: «Σχολείο Υγείας».
Ο Δήμος Φυλής συμμετέχει ενεργά ως Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.), στο Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας της Ε.Ν.Ε., καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μεγάλο κενό σε ότι αφορά την ορθή και επιστημονική ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Πρόληψης - Αγωγής & Προαγωγής της Υγείας  του πληθυσμού.
Το Δ.Σ. της Ε.Ν.Ε. χαιρετίζει και συγχαίρει το Δήμαρχο Φυλής κ. Παππού Χρήστο και τους συνεργάτες του, για το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες Φυλής, στο πλαίσιο της υιοθέτησης υγειών συμπεριφορών, με σκοπό την βελτίωση της υγείας του πληθυσμού σε ατομικό – οικογενειακό – κοινοτικό επίπεδο.
Η Ε.Ν.Ε. ως Ν.Π.Δ.Δ., σύμφωνα με τους σκοπούς της και τη συνεχή εθελοντική συμμετοχή των 40.000 μελών της, δηλώνει τη διαθεσιμότητα της, για την οργάνωση και διεξαγωγή αντίστοιχων Προγραμμάτων Υγείας προς όλους τους Ο.Τ.Α., Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην προάσπιση της Υγείας όλων των πολιτών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε      

Ο Πρόεδρος                                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτριος Σκουτέλης                                                                 Αριστείδης Δάγλας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια