Πολιτική δίωξη από τον Αντιδήμαρχο κ. Δ. Καμπόλη καταγγέλλει ο προπονητής της Α Ο Ζωφριάς κ Δημήτρης Πλαβούκος (βίντεο)


  Νέα ερωτήματα προκύπτουν για το Δημήτρη Καμπόλη από αυτά που καταγγέλλει, ειδικά στο βίντεο, ο Δημήτρης Πλαβούκος.  Δείτε το και θα καταλάβετε:

  Ο κ. Δημήτρης Πλαβούκος μετά από προσωπική συνομιλία του με τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόλη, φέρνει στο προσκήνιο θέμα πολιτικών διώξεων.

Για πρώτη ίσως φορά στην ιστορία της πολιτικής ζωής του τόπου μας, ακούμε να απολύεται εργαζόμενος - ο οποίος μάλιστα έχει να κάνει με τον ευαίσθητο τομέα των παιδιών - γιατί δεν υπάκουσε να αποσύρει την στήριξη του στην παράταξη μας, για να στηρίξει τον γαμπρό του αντιδημάρχου. 

Καταγγέλλουμε σε όλους τους τόνους πως οι πολιτικές διώξεις δεν θα περάσουν και οι φεουδαρχικές συμπεριφορές που δείχνουν υποεπίπεδο ήθους, προσόν ανεπίτρεπτο για έναν μικρό τόπο σαν τον Δήμο μας καταδεικνύουν εκείνον που τις ασκεί... 

Για το θέμα, έκανε δήλωση ο επικεφαλής της παράταξης "Ελληνική Αυγή για την Φυλή" και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θοδωρής Τσέλας.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι τον Μαϊο του 2019. Μέχρι τότε, όλες οι παρατάξεις, έχουμε τον χρόνο να φτιάξουμε προγράμματα να εξηγούμε στον κόσμο προοπτικές και οράματα. Δεν υπάρχει χώρος για εκδικητικές συμπεριφορές. Ο καθένας ΠΡΕΠΕΙ  να είναι ελεύθερος να ακολουθήσει όποια παράταξη θέλει. Αν ο κ. Πλαβούκος δεν έκανε σωστά την δουλειά του, γιατί δεν καταγγέλθηκε εγγράφως στους γονείς και στα παιδιά; Η απόφαση προφανώς ήταν αναμενόμενη και η πολιτική δίωξη προφανής! Και αναρωτιέται κάποιος, πως θα πορευθεί η νέα παράταξη του κ. Κουλοχέρη και πως θα συνδεθεί το νέο με το παλιό όταν ένα κιλό κάρβουνο λερώνει τόνους χιονιού...; Κατά τα λοιπά, "οι άνθρωποι της προόδου" μας έχουν φλομώσει σε μαθήματα αξιοπρέπειας,  ήθους και πολιτικού πολιτισμού, δημοκρατίας και άλλα παρόμοια – χωρίς αιδώ... «Αρχή άνδρα δείκνυσι» κ. Αντιδήμαρχε... 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια