H πόλη άντεξε !!!

Φώτο αρχείου

   Τις τελευταίες μέρες η Αττική έχει γίνει στόχος έντονων καιρικών φαινομένων. Οι καταιγίδες δημιουργούν δεκάδες προβλήματα σε δρόμους με εγκλωβισμένους οδηγούς και  εκατοντάδες αυτοκίνητα να έχουν καταστραφεί.
   Ο καθαρισμός των οικοπέδων αλλά και ο έγκαιρος καθαρισμός των φρεατίων  ήταν ο συνδυασμός που δεν είδαμε τραγικές εικόνες στην περιοχή μας σε αντίθεση με άλλους δήμους. Τα υψηλά ύψη βροχής που έπεσαν στα Άνω Λιόσια και το Ζεφύρι δημιούργησαν προβλήματα στα γνωστά σημεία. Ο μηχανισμός του Δήμου Φυλής με τους εργαζόμενους που ήταν σε ετοιμότητα απαγόρευαν τη διέλευση των οχημάτων από τα επικίνδυνα σημεία ώστε να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Με το υπάρχει ύφεση των  καιρικών φαινομένων , όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης, ξεκινάει  από το προσωπικό  που είναι σε επιφυλακή η απομάκρυνση από τα φρεάτια των φερτών υλικών από τη βροχή ώστε να μπορέσουν να απορροφήσουν τα επόμενα νερά.
   Με την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων που έχουν προγραματιστεί στη λεωφόρο Φυλής και στην Αιγαίου Πελάγους θα ανακουφιστεί και θα οχυρωθεί και άλλο η περιοχή απέναντι στα πλημμυρικά φαινόμενα.
    Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό που δήλωσε πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ ότι ακόμη μία καταιγίδα θα κτυπήσει την Αττική τις επόμενες ώρες. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια