Απολογισμός δράσεων της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής. (βίντεο)





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απολογισμός δραστηριοτήτων σχολικής χρονιάς με βιντεοταινία από το Νίκο Χατζητρακόσια
Το τέλος του σχολικού έτους σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου ανάπαυλας για τους παράγοντες της σχολικής κοινότητας.
Για τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και αναπλ. Δήμαρχο Νίκο Χατζητρακόσια αποτελεί μια περίοδο στη διάρκεια της οποίας ολοκληρώνει τις εργασίες που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία των Γυμνασίων και Λυκείων την επόμενη σχολική χρονιά.
Αφετηρία του προγραμματισμού της επόμενης χρονιάς  είναι ο απολογισμός της προηγούμενης. Με σύστημα και οργάνωση, ο Νίκος Χατζητρακόσιας έκανε το «ταμείο» της προηγούμενης χρονιάς και το δημοσιοποιεί, υπό μορφή λογοδοσίας, για να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι περί τα εκπαιδευτικά.
Ο απολογισμός γίνεται με τη μορφή μιας σύντομης βιντεοταινίας, διάρκειας 7,5 λεπτών, με παραστατικές φωτογραφίες, την οποία μάλιστα σπικάρει ο ίδιος.
Από τη βιντεοταινία προκύπτει το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε την περασμένη σχολική χρονιά στα Γυμνάσια και Λύκεια: Συντηρήσεις και ελαιοχρωματισμός, κατασκευή γηπέδων αθλοπαιδιών, παροχή ηλεκτρονικού και αθλητικού εξοπλισμού, εξωραϊσμός προαυλίων κλπ.
Σημαντική επιτυχία θεωρείται η δημιουργία του Κέντρου Εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από το οποίο ήδη έχουν αποφοιτήσει 180 δημότες διαφόρων ηλικιών.
Στις δραστηριότητες περιλαμβάνεται η καθιέρωση γιορτής επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η στήριξη φοιτητών που σπουδάζουν στην επαρχία, η διοργάνωση αγώνα δρόμου και η πετυχημένη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια