Γιάννης Μαυροειδάκος :ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2017 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ


Αγαπητές και αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι, μια νέα χρονιά ήδη ξεκίνησε και εύχομαι σε όλες και όλους υγεία και ευτυχία.
Η προσπάθεια του Δημάρχου μας κ. Χρήστου Παππού, των συναδέλφων μου αλλά και εμένα προσωπικά θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά με αμείωτη ένταση σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να προσφέρουμε στους κατοίκους του τόπου μας το καλύτερο δυνατό.
Είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς μέσα σε λίγες γραμμές να αποτυπώσεις τις ενέργειες και τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου, όμως επειδή καθημερινά συναντιόμαστε σε δρόμους - πλατείες - πάρκα - παιδικές χαρές κ.ά., θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους τους κατοίκους και τους συλλόγους του τόπου μας για την πολύτιμη συνεργασία που έχουμε.
Από την πρώτη ημέρα που ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς μου ανέθεσε τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου στην Δ. Ε. Ζεφυρίου, ήξερα τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζα και γνώριζα καλά τα προβλήματα του τόπου μας.
Και εσείς οι κάτοικοι,οι φορείς και οι σύλλογοι του Δήμου μας μετά από τρία και πλέον χρόνια ξέρετε καλά ότι καθημερινά αγωνίζομαι και παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις και βρίσκομαι πάντα δίπλα σας στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα.
Βήματα έχουν γίνει αρκετά σε όλους σχεδόν τους τομείς της καθημερινότητας και θα γίνουν ακόμα περισσότερα το επόμενο διάστημα γιατί στόχος του Δημάρχου μας και δικός μου είναι να πραγματοποιηθούν μικρά και μεγάλα έργα που θα αλλάξουν αισθητά προς το καλύτερο την εικόνα του Δήμου μας και της Δ. Ε. Ζεφυρίου.
Σε αυτό τον αγώνα σας χρειαζόμαστε δίπλα μας με προτάσεις που θα προσβλέπουν στην συνολική αναβάθμιση του τόπου μας.
Ας θυμηθούμε όμως ορισμένες μόνο δράσεις που έγιναν τη χρονιά που πέρασε και κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν ήδη εδώ και καιρό δρομολογηθεί για να πραγματοποιηθούν τη νέα χρονιά στην Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου Δήμου Φυλής.

Βάφτηκε και έγιναν εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό κτίριο που στεγάζεται το Α.Τ. Ζεφυρίου και οι οποίες συνεχίζονται ακόμη και σήμερα στους εσωτερικούς χώρους και έχουν ήδη δρομολογηθεί και παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του Α.Τ.

Α.Τ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ  



ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ





Επισκευάστηκαν και βάφτηκαν παιδικές χαρές, πλατείες, πάρκα, το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, καθώς και τα περισσότερα αθλητικά και σχολικά συγκροτήματα, και συνεχίζουμε και τη νέα χρονιά, παρά τις πολλές ζημιές που καλούμαστε αρκετά συχνά να επιδιορθώνουμε.
 Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη εκ νέου η επισκευή των παιδικών χαρών, και πλατειών.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ




                             ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΠΙ ΤΙΣ ΟΔΟΥ ΒΥΡΩΝΟΣ & ΚΑΖΑΤΖΑΚΗ


ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΡΟΣ 
( έχει επιδιορθωθεί έξι φορές το 2017 και δύο το 2018!!!!)






ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΠΙ ΤΙΣ ΟΔΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΟΓΚΑ (πριν)



  
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΠΙ ΤΙΣ ΟΔΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΟΓΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ
(το επόμενο διάστημα θα γίνουν και επιπλέον επισκευές λόγω νέων ζημιών)



                          ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ


ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

        
ΠΑΡΚΑΚΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΖΑΒΕΛΛΑ




ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ


ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ






Πατήστε Ε Δ Ω για να διαβάσετε ολόκληρη την ανασκόπηση του 2017 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια