Καλές ειδήσεις από τον Δήμαρχο Φυλής στον Σύλλογο της Δροσούπολης



Καλές ειδήσεις από τον Δήμαρχο Φυλής στον Σύλλογο της Δροσούπολης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Φυλής και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται πάντα κοντά στους Συλλόγους και στα μέλη τους για τη στήριξη του έργου τους, έδωσε από το βήμα του Συλλόγου της Δροσούπολης το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου και στην  κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου ψυχαγωγίας «Χρυσό Βαρέλι» ο Δήμαρχος έδωσε ευχάριστες ειδήσεις για τη νέα χρονιά, επισημαίνοντας τα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί για τον Δήμο Φυλής.
«Προχωράμε με υψηλούς στόχους όπως την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και την ενεργειακή αναβάθμιση του Δήμου Φυλής κι ευχαριστώ τους βουλευτές που βρίσκονται κοντά μας για την στήριξή τους» τόνισε ο Χρήστος Παππούς, προσθέτοντας ότι σύντομα θα ξεκινήσουν στον τόπο σημαντικά έργα.
«Σας ζητάμε συγνώμη για την όχληση που θα προκληθεί αλλά αυτή θα διαρκέσει λίγο, ενώ τα μεγάλα έργα για πάντα.» κατέληξε ο Δήμαρχος εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.
Ο Χρήστος Παππούς εξάλλου αντάλλαξε ευχές με όλο τον κόσμο ενώ απόλαυσε τη ζεστή φιλοξενία του Προέδρου Μιχάλη Ζουρίδη και όλων των μελών του Συλλόγου.
Ακολουθεί  Video με τη σύντομη ομιλία του



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια