"Όραμα να αποκτήσει πανεπιστήμιο και η δική μου πόλη", δήλωσε στην πίτα του συλλόγου Κρητών ο Χρήστος Παππούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης με όραμα να αποκτήσει πανεπιστήμιο και η δική μου πόλη», δήλωσε στην πίτα του συλλόγου Κρητών ο Παππούς
Τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, σύνδεσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, με την προσπάθεια εγκατάστασης, στα Άνω Λιόσια, Σχολών του υπό ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Κρητών, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 20 Ιανουαρίου 2018, σε κοσμικό κέντρο της Ν. Φιλαδέλφειας, ο Δήμαρχος Φυλής τόνισε ότι από τα φοιτητικά του χρόνια στην Κρήτη είχε διαπιστώσει πόσο σημαντικό ήταν για μια πόλη να φιλοξενεί Πανεπιστήμιο. «Τώρα φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε την εγκατάσταση σχολών στη δική μας πόλη κι ελπίζω ότι το όραμά μας θα γίνει πράξη», σημείωσε και κατέληξε με τη δέσμευση ότι θα προσπαθήσει να αποτελέσει ο Δήμος Φυλής την έδρα του νέου Πανεπιστημίου.
Απευθυνόμενος στο Βασίλη Στεφανουδάκη ο Δήμαρχος του είπε είπε ότι γνωρίζει, αφού πρόκειται για στενό του συνεργάτη, τον αγώνα που έχει γίνει επί τριάμιση χρόνια, για να δρομολογηθούν τα έργα. «Τώρα ήρθε η ώρα να δρέψουμε τους καρπούς και πιστεύω ότι, από εδώ και πέρα, κάθε χρόνια θα είναι καλύτερη για το Δήμο μας».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν, ο βουλευτής Θανάσης Μπούρας, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Οικονομάκης, Γιάννης Μαυροειδάκος και Γιώργος Κρητικός, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, η Δημοτική Σύμβουλος Χρυσούλα Κουράση, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΓΡΙΖΑΣ Γιώργος Καραϊσκάκης, Πρόεδροι πολιτιστικών, εξωραϊστικών και κρητικών συλλόγων και πολύς κόσμος, που γέμισε ασφυκτικά το κοσμικό κέντρο.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια