Μέχρι την Πέμπτη 25-1 οι δηλώσεις συμμετοχής στο CSI Institute του Στρατηγού Σφακιανάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεργασία του Δήμου Φυλής με το στρατηγό Σφακιανάκη στην Ακαδημία Γονέων
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25-01-2018
Νέο βήμα συνεργασίας του Δήμου Φυλής με το CSI Institute του Στρατηγού Σφακιανάκη με στόχο την ασφαλή χρήση του διαδικτύου και ιδιαίτερα από τους νέους.
Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στα Ανώγεια της Κρήτης, παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Παππού, η οποία αναμεταδόθηκε στο Δήμο Φυλής μέσω του Κέντρου εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που εποπτεύει ο αναπλ. Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής (Β’ ΕΣΕ) Νίκος Χατζητρακόσιας, μια νέα πρωτοβουλία βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας.
Πρόκειται για τη συμμετοχή του Δήμου Φυλής στην  Ακαδημία Γονέων του CSI Institute, ένα πρόγραμμα που θα δώσει στους γονείς τη δυνατότητα να αποκτήσουν, διαδικτυακά, τις γνώσεις που απαιτούνται, ώστε να καθοδηγήσουν και να προστατεύσουν τα παιδιά τους στη χρήση του διαδικτύου.
Τα μαθήματα θα γίνονται εξ αποστάσεως, σε πραγματικό χρόνο από καταρτισμένους εισηγητές, τέσσερις (4) φορές το μήνα δηλαδή μια φορά  την  εβδομάδα. Ο κύκλος εκπαίδευσης θα είναι μηνιαίος, και θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Στη διάθεση των γονέων θα τεθεί, εφ’ όσον υπάρξει ανάγκη, η αίθουσα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών του Δήμου Φυλής.
Η Ακαδημία αναμένεται να αρχίσει τις εργασίες της την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου.
Ο Νίκος Χατζητρακόσιας καλεί τους γονείς που θέλουν να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα να δηλώσουν ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση (E-MAIL) στην τηλεφωνική γραμμή 2131603420 της Β’ ΕΣΕ, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου 2018.
Είναι μια πρωτοβουλία, χάρη στην οποία η γενικότερη στρατηγική του Δήμου Φυλής για την διεύρυνση της χρήσης του διαδικτύου ως αναπτυξιακού εργαλείου αποκτά προστιθέμενη αξία.
Xορηγός  επικοινωνίας στην όλη προσπάθεια θα είναι  ο  ΑΝΤ1.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια