Παλαιονεομπερδέματα ή νεοπαλαιομπερδέματα...........



    
  Βγαίνει ο παλαιονεοαρχηγός και ενημερώνει σχετικά με τη δημιουργία της "νέας" παράταξης του αλλά πριν καλά καλά καταλάβουμε τι εννοεί ο  ποιητής, βγαίνει ο "παλιός" συνεργάτης μέσα από ένα από τα "νέα" του προφίλ και κάνει ανακοινώσεις. Με βάση αυτή την ανακοίνωση στέλνει σπίτι τους ιστορικά στελέχη της "παλιάς"  παράταξης όπως: Κων.Σκαμαντζούρας, Σταμ. Αβράμης, Δημ. Πουλιάσης, Γιαν. Ρόδης, Αρ. Μπρέμπος, Κων. Κατσίλας κ.λ.(Σ.Σ ξέχασε το Δρόλια ή μήπως όχι;). Δε περνάει λίγη ώρα για να τον χαρακτηρίσει ως προβοκάτορα, "νέο" ΝΔχρησμένο μέλος της "παλιάς"  παράταξης που από ότι λέγεται θα είναι "παλιό" μέλος της "νέας" παράταξης. "Νέα" μέλη της "νέας" παράταξης φαίνεται πως ήδη την εγκατέλειψαν αφού τους κέρδισε ευρωπαϊκή πόλη. Την ίδια ώρα που λαλίστατο παντοκαδοκράτορο "νέο" μέλος της "παλιάς" παράταξης αγνοείται΄, χωρίς να έχει δώσει στίγμα αν θα είναι "παλαιό" μέλος της "νέας" παράταξης.
    Στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας ο αρχηγός την "νέας" παράταξης δεν παραβρέθηκε μάλλον για να μην μπερδέψει του συνάδελφους του και να νομίζουν πως είναι ο αρχηγός της "παλιάς" παράταξης.
   Έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά μέχρι οι 14 παρατάξεις-κινήσεις που ήδη υπάρχουν στην περιοχή να πάρουν την τελική τους μορφή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια