Στον ΟΑΣΑ Παππούς-Οικονομάκης για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης στον Προαστιακό


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στον ΟΑΣΑ Παππούς-Οικονομάκης για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης στον Προαστιακό
ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΗ
Συνεχίζει ο Δήμος Φυλής την προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των επιβατών του προαστιακού, για το διάστημα που θα διαρκέσει η κατασκευή του συστήματος τηλεδιοίκησης στο τμήμα Άνω Λιοσίων-ΣΚΑ, δηλαδή μέχρι το Δεκέμβριο του 2017.
Στο πλαίσιο των αποφάσεων που είχαν ληφθεί στην τετραμερή σύσκεψη (Υπουργείο Υποδομών-Δήμος Φυλής-ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ) της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2017, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης 1ης Αυγούστου 2017, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ Γιάννη Σκουμπούρη και ζήτησαν:

-Να ενισχυθεί με λεωφορεία του ΟΑΣΑ η προσωρινή λεωφορειακή γραμμή ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ, ώστε να πυκνώσουν τα δρομολόγια
-Να επεκταθεί η γραμμή μέχρι το σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας
-Να πραγματοποιούνται δρομολόγια μέχρι τις 10 το βράδυ, όπως γινόταν με τα δρομολόγια του προαστιακού.
Στη σύσκεψη συμφωνήθηκε να εκτιμηθεί η επιβατική κίνηση με βάση τα εισιτήρια που εκδίδονταν από τον Προαστιακό και να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις πριν από την 28η Αυγούστου 2017, οπότε επιστρέφει ο κόσμος από τις διακοπές του και μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς η επιβατική κίνηση.
Αναφερόμενος στο θέμα ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε τα εξής:
«Ο Δήμος Φυλής βρέθηκε από την πρώτη στιγμή πάνω στο πρόβλημα και αναζήτησε, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, λύσεις για την εξυπηρέτηση του κόσμου, μέχρι το Δεκέμβριο που ολοκληρώνονται τα έργα του Προαστιακού.
Παράλληλα, βοηθώντας στην εφαρμογή των μέτρων που λήφθηκαν ο Δήμος απέκτησε ακριβή εικόνα για το επίπεδο εξυπηρέτησης των επιβατών και αξιοποίησε τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της κατάστασης. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια