Στον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα τρέχοντα θέματα του Δήμου Αχαρνών που σχετίζονται με την εφαρμογή των οδηγιών του Οικονομικού Παρατηρητηρίου των ΟΤΑ, καθώς ο Δήμος Αχαρνών έχει ικανοποιήσει πλήρως τις αξιώσεις του Παρατηρητηρίου, εφαρμόζοντας χωρίς αποκλίσεις το πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός αναφέρθηκε και στη λύση και εκκαθάριση των παλιών και ζημιογόνων Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Αχαρνών, για τις οποίες ο δήμαρχος ζήτησε να εξεταστεί  το ενδεχόμενο έκτακτης χρηματοδότησης, ώστε να καλυφθούν οι οφειλές προς τους παλιούς προμηθευτές.

Ενημέρωσε επίσης τον κ. Υπουργό για το πρόγραμμα έργων που θα εκτελεστούν σε συνεργασία του Δήμου Αχαρνών με την Περιφέρεια Αττικής, αναφέροντας ότι η συνδρομή της Περιφέρειας και του Υπουργείου είναι καθοριστικής σημασίας για την εκτέλεση έργων υποδομών στον Δήμο Αχαρνών και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων.

Μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Η συνεργασία του Δήμου Αχαρνών με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών είναι συνεχής και αφορά πολλά και σημαντικά θέματα για τον δήμο μας, ενώ κοινός μας στόχος παραμένει η σύννομη και οριστική επίλυση χρόνιων προβλημάτων του Δήμου Αχαρνών.

Ο Υπουργός Εσωτερικών δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Αχαρνών, εστιάζοντας στην ήπια οικονομική εξυγίανση του δήμου, χωρίς να σημειώνονται οπισθοδρομήσεις στα έργα υποδομών, που τόσο ανάγκη έχει ο δήμος μας"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια