ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙ.ΑΣ. ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ

Ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση με την ομάδα Δίας στήνεται σε μια από τις πιο σκληρές περιοχές της Αθήνας προκειμένου να ελεγχθούν από την τροχαία Αττικής  οι οδηγοί που παρανομούν.Ο δημοσιογράφος του STAR, πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή και εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από τους ελέγχους.
Ώρα 11 το πρωί του Σαββάτου. Το μικτό κλιμάκιο της τροχαίας με την ομάδα ΔΙΑΣ εντοπίζουν ένα αυτοκίνητο να κινείται σε κεντρικό δρόμο της περιοχής. Κάνουν αναστροφή και τους κυνηγούν. Το σταματούν. Περικυκλώνουν το αυτοκίνητο  και ζητούν από τον οδηγό να τους δώσει τα χαρτιά τόσο του οχήματος όσο και το δίπλωμά του. Την ίδια στιγμή ελέγχουν εξονυχιστικά όλους τους χώρους του αυτοκινήτου. Το πορτμπαγκάζ, τον θάλαμο
επιβατών αλλά ακόμη και τον κινητήρα. Ο έλεγχος γίνεται καθώς οι κινήσεις του οδηγού στον δρόμο τους φάνηκαν ύποπτες.Οι έλεγχοι της τροχαίας πάντα με συνοδεία της ομάδας ΔΙΑΣ συνεχίζονται στην κεντρική πλατεία στο Ζεφύρι. Ο δεύτερος παραβάτης είναι ένας ΡΟΜΑ ο οποίος έχει βάλει στα μπροστινά καθίσματα ενός σαραβαλιασμένου αγροτικού τέσσερα άτομα. Ο τροχονόμος κόβει κλήση.
Δυστυχώς όπως μας είπαν και οι αστυνομικοί η παραβατικότητα στο Ζεφύρι και στο Μενίδι αγγίζει το κόκκινο. Ακόμη και μια τροχαία παράβαση μπορεί να οδηγήσει σε συμπλοκή με κακοποιούς. 
Οι εντολές του υπουργείου προστασίας του πολίτη είναι να αυξηθούν  οι περιπολίες σε αυτές τις περιοχές . Μάλιστα για τον σκοπό αυτό εκτός από τους ένστολους εργάζονται και μυστικοί τροχονόμοι με πολιτικά που οδηγούν συμβατικά οχήματα με ραντάρ ταχύτητας.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια