Η "αξιοποίηση" του λατομείου ΜΟΥΣΑΜΑ ένα από τα θέματα της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ

   

  Το Σάββατο στις κινητοποιήσεις για τον προαστιακό μάθαμε πως κάποιοι από την περιοχή τώρα ανακάλυψαν το τι πάει να γίνει στο λατομείο Μουσαμά. Το ότι τώρα τους ενημέρωσαν , έχει να κάνει με το ότι υπάρχουν σχετικά  θέματα στην σημερινή Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ.     
   Το Παράπονο Φυλής από τις 16 Ιουνίου είχε παρουσιάσει το θέμα ότι το λατομείο
Μουσαμά ήταν πρώτη επιλογή  για δομή διαχείρισης απορριμμάτων. Η έρευνα για το θέμα  που παρουσιάστηκε χτες από το pitsounicity.gr απλά  επιβεβαιώνει τους φόβους που είχαμε εκφράσει τότε.
  Αναμένουμε τις αποφάσεις της σημερινής Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ για αυτό το θέμα.

  • Λήψη απόφασης για παραλαβή των παραδοτέων της σύμβασης με τίτλο «Σύμβουλος Υποστήριξης του ΕΔΣΝΑ στην σύνταξη σχεδίου αποκατάστασης και αξιοποίησης των εξοφλημένων ανενεργών λατομείων – μεταλλείων (ΕΑΛΜ) Αττικής σε συνέργεια με τις προβλεπόμενες δομές διαχείρισης στερεών αποβλήτων του ΠΕΣΔΑ Αττικής» (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Περιβάλλοντος κ. Χουντής).
  • Λήψη κατ’ αρχήν απόφασης επί σχεδίου αποκατάστασης και αξιοποίησης των εξοφλημένων ανενεργών λατομείων – μεταλλείων (ΕΑΛΜ) Αττικής σε συνέργεια με τις προβλεπόμενες δομές διαχείρισης στερεών αποβλήτων του ΠΕΣΔΑ Αττικής (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Περιβάλλοντος κ. Χουντής).



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια