Υπογράφηκε το συμβόλαιο για το «σπίτι της ΓΡΙΖΑΣ»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υπογράφηκε το συμβόλαιο για το «σπίτι της ΓΡΙΖΑΣ»
Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για την ανέγερση του σπιτιού της ΓΡΙΖΑΣ.
Την περασμένη Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 υπογράφηκε από τον Χρήστο Παππού και τον Γιάννη Κρεμύδα το συμβόλαιο παραχώρησης του οικοπέδου από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή στο Δήμο Φυλής. Πρόκειται για το οικόπεδο που βρίσκεται στο οικοδομικό τετράγωνο 921, επί της οδού Πέτρου Λιόσα και το οποίο είχε στο παρελθόν φιλοξενήσει το Δημοτικό Σχολείο Φυλής και (μετά το σεισμό του 1981) το 7ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΡΙΖΑΣ το θεωρεί κατάλληλο, καθώς βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο και πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει. Ήδη η μελέτη του έργου έχει συνταχθεί και τις αμέσως
επόμενες μέρες θα κατατεθεί φάκελος για την χορήγηση οικοδομικής αδείας από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Φυλής.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου, μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο η μελέτη, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη δημοπράτησή του.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιάννης Κρεμύδας έδειξε ιδιαίτερο ζήλο για να προχωρήσει η διαδικασία και πρωτοστάτησε για την υπογραφή του συμβολαίου που ανοίγει το δρόμο για την εκτέλεση του έργου.
Συνέβαλαν, επίσης, τα μέγιστα οι εργαζόμενοι του Δήμου, ανάμεσα στους οποίους ο τοπογράφος μηχανικός Θανάσης Τουλούπας, η επιστημονική συνεργάτης του Δημάρχου Μαρίνα Νικολοπούλου, ο υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργος Αργυρόπουλος, αλλά και ενεργοί πολίτες, όπως ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ιωσήφ Κρυστάλης ο οποίος, με την ιδιότητα του λογιστή, συντόνισε την προσπάθεια συγκέντρωσης των αναγκαίων δικαιολογητικών. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια