Αστυνομικοί...ΡΑΜΠΟ και ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ μαζί στη Δυτική Αττική


"Κόκκινο" χτύπησε η εγκληματικότητα στη Δυτική Αττική, καθώς δέχονται επιθέσεις ακόμη και τα αστυνομικά τμήματα!
Ένας από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που χτυπήθηκε από Ρομά, μίλησε στο Star και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα. Όλα όπως είπε ξεκίνησαν όταν μαζί με συναδέλφους του σταμάτησαν ανήλικο που οδηγούσε, χωρίς δίπλωμα. Η συνέχεια παραπέμπει σε  κινηματογραφική ταινία. 
«Μαζεύτηκαν οι Αθίγγανοι για να μας πάρουν το όχημα, μαζί με τον ανήλικο! Στη συνέχεια κάποιος από το πλήθος με χτύπησε στο κεφάλι και στη μύτη», είπε ο
αστυνομικός.
Ζεφύρι και Λιόσια πλέον αποτελούν άβατο ακόμη και για την αστυνομία. Ληστείες, κλοπές ακόμα και ξυλοδαρμοί γίνονται σε αποστάση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα.
Ο διοικητής του τμήματος στο Ζεφύρι και στα Άνω Λιόσια με το λιγοστό προσωπικό που διαθέτει προσπαθεί σε καθημερινή βάση να προστατεύσει τους πολίτες.
Για να γίνει ένας έλεγχος στήνεται ολόκληρη επιχείρηση. Στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Star, μπορείτε να δείτε αστυνομικούς να σταματούν αγροτικά αυτοκίνητα, να ζητούν χαρτιά από τον οδηγό και να ελέγχουν το περιεχόμενο της καρότσας. Λίγο αργότερα, όπως μπορείτε να δείτε, μπαίνουν σε ερειπωμένο σπίτι, μετά από πληροφορία ότι μπορεί κάποιοι να έκαναν διακίνηση ναρκωτικών.
Όπλα, ναρκωτικά, κλοπές και ληστείες είναι η καθημερινότητα στην ευρύτερη περιοχή. Τρία άτομα συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών στα Άνω Λιόσια. Οι ηρωικές προσπάθειες των λιγοστών αστυνομικών πλέον δεν αρκούν.
Δείτε το βίντεο που συνοδεύει το ρεπορτάζ Ε Δ Ω

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια