Συνελήφθη ύποπτος για το μακελειό με δύο νεκρούς στα Άνω Λιόσια

    Έπειτα από έξι χρόνια αναζητήσεων συνελήφθη προχθές το απόγευμα στη Λάρισα, ένας 30χρονος Ρομά, που μαζί με συνεργούς του, είχαν προκαλέσει το μακελειό με δύο νεκρούς Πακιστανούς, και άλλους πέντε τραυματίες, έξω από τη χωματερή των Άνω Λιοσίων, σε συμπλοκή για την διαλογή σκουπιδιών.
Ο 30χρονος κυκλοφορούσε με πολλά διαφορετικά ονόματα, εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής και ειδικότερα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και της Δίωξης
Ναρκωτικών. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας.
Ο συλληφθείς στις 8-4-2011 στα Άνω Λιόσια, κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από τον καταυλισμό Ρομά, απέναντι από τον ΧΥΤΑ, μαζί με 49χρονο πολίτη Αλβανίας, που συνελήφθη μετά από μερικές μέρες, και άλλους άγνωστους δράστες, επίσης Ρομά, δολοφόνησαν 45χρονο πολίτη Πακιστάν καθώς και τον 20χρονο γιο του και τραυμάτισαν άλλους πέντε ομοεθνείς τους, σε συμπλοκή για τα σκουπίδια.
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, ο οποίος διέταξε τη φυλάκιση του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια