Πληρωμή λογαριασμών γρήγορα και απλά(βίντεο)


Πληρωμή λογαριασμών γρήγορα και απλά στα καταστήματα με το σήμα 

 

Αχαρνών 3 & Λεωφόρο Φυλής στο κατάστημα altereGo 




Τι είναι η υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot

Με τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να πληρώνετε, εύκολα και γρήγορα, τους λογαριασμούς σας σε ΔΕΚΟ (ρεύμα, νερό κ.ά.), τηλεπικοινωνίες (σταθερή και κινητή τηλεφωνία, internet), ασφαλιστικές εταιρείες και άλλους οργανισμούς, χωρίς να περιμένετε σε ουρές. Αρκεί να επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα μικρής λιανικής της περιοχής σας με το σήμα i-bank Simple Pay Spot. 

Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας οποιαδήποτε ώρα, κοντά στο σπίτι σας και, κυρίως, με τη σιγουριά και ασφάλεια που παρέχει η Εθνική Τράπεζα. 

Πώς πληρώνετε τους λογαριασμούς σας

Η πληρωμή των λογαριασμών γίνεται προς το παρόν με μετρητά, ενώ σύντομα θα είναι

διαθέσιμη και η δυνατότητα πληρωμής με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας της Εθνικής, καθώς και άλλων τραπεζών.

Μετά την πραγματοποίηση της συναλλαγής, λαμβάνετε απόδειξη πληρωμής από την Εθνική Τράπεζα. Η απόδειξη αναγράφει ένα μοναδικό αριθμό, ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναζητήσετε την τύχη της πληρωμής σας, καλώντας το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Εθνικής Τράπεζας στο 18 18 18. Όπως ακριβώς θα κάνατε αν είχατε πληρώσει από οποιοδήποτε Κατάστημα της Τράπεζας ή  μέσω των ηλεκτρονικών καναλιών i-bank (i-bank Internet, Phone & Mobile Banking, ΑΤΜ, www.simplepay.gr)!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καθημερινών σας αναγκών, οι παρεχόμενες συναλλαγές εμπλουτίζονται συνεχώς, με στόχο την ένταξη Πληρωμών Δημοσίου και Ασφαλιστικών Ταμείων. Πολύ σύντομα, θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα αγοράς χρόνου καρτοκινητής τηλεφωνίας, καθώς και η αγορά ηλεκτρονικού παραβόλου.

(*)  Όλες οι συναλλαγές μέσω της υπηρεσίας i-bank Simple Pay Spot χρεώνονται με προμήθεια 1 ευρώ.




Κατηγορίες διαθέσιμων συναλλαγών πληρωμών στα i-bank Simple Pay Spots
 
 ​
Video

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια