Παππούς: Μπουραΐμης και Δήμου λένε ΟΧΙ στην αποχέτευση της Χασιάς (βίντεο).

Ίδιοι πρωταγωνιστές με άλλους θεατές


      Απογοητευμένοι σίγουρα θα είναι όσοι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 17 Μαρτίου 2017.  Αυτά που έζησαν όσοι παραβρέθηκαν κατάλαβαν γιατί δύσκολα θα πάει μπροστά αυτή η περιοχή.  Το ζήλο που είδαμε από μερίδα της αντιπολίτευσης για το έργο της αποχέτευσης στη Χασιά, που θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής ,δεν τον είχαμε δει όταν ψηφιζόταν η αντίστοιχη μελέτη στο δημοτικό συμβούλιο. Ο πρώην δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης από ότι φάνηκε
και για ευχαριστήσει το "κοινό του" που παραβρέθηκε μετά από δύο
χρόνια στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου  καταψήφισε την προγραμματική σύμβαση του έργου "‘ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΦΥΛΗΣ’’. Από ότι ανέφερε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κάτι ανάλογο έγινε και στο Περιφερειακό Συμβούλιο από την πρώην αντιπεριφερειάρχη Σταυρούλα Δήμου την προηγούμενη μέρα.
    Το μυαλό μας γύρισε μερικά χρόνια πίσω που οι ίδιοι άνθρωποι φρόντισαν για μικροπολιτικούς λόγους τότε να μπλοκάρουν το έργο της οδοποιίας του Πανοράματος. Ένα έργο που θα αναβάθμιζε την εν λόγο συνοικία και οχτώ χρόνια μετά τα "επεισόδια" να παίζονται στις αίθουσες των δικαστηρίων χωρίς να φαίνεται φως στον ορίζοντα.
   Καλό θα είναι να μη δούμε πάλι το ίδιο έργο, με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά με άλλους ταλαίπωρους θεατές.

Παραπονιάρης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια