Έκτακτο!!!! Φωτιά σε κτήριο του Δήμου. Ενημέρωση 12.30(φωτό)

 
 Φωτιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες στο κτήριο του Δήμου Φυλής στον οικισμό Γεννηματά. Στο χώρο αυτό  στεγάζονται τα γραφεία των παιδικών σταθμών , περιβάλλοντος καθώς επίσης και τα γραφεία των σχολικών επιτροπών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας.  Οι πρώτες αναφορές είναι
αντικρουόμενες αφού κάποιοι μιλάνε ότι η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε θερμαντικό σώμα ενώ κάποιοι ότι πρόκειται για εμπρησμό. Εκεί που όλα συγκλίνουν είναι ότι η φωτιά ξεκίνησε από τα γραφεία των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων.

Νέα ενημέρωση 10.30
 Αν και στο  χώρο δεν υπάρχει φύλακας η ενεργοποίηση του συναγερμού ήταν αυτή που έκανε αντιληπτή την πυρκαγιά.  Στο χώρο εκτός από την άμεση προσέλευση της πυροσβεστικής υπηρεσίας κατέφτασαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μιχάλης Οικονομάκης, ο Πρόεδρος της Α/θμιας  Νίκος Χατζητρακόσιας και ο Πρόεδρος της Β/θμιας Γιάννης Κρεμμύδας.

Νέα ενημέρωση 11.30
  Η πυροσβεστική κατάφερα και έθεσε γρήγορα σε έλεγχο την φωτιά και την περιόρισε μόνο στο ισόγειο  όπου και βρίσκονται τα γραφεία των παιδικών σταθμών. Οι πυκνοί καπνοί που έπνιξαν το χώρο κάνουν ολόκληρο το κτήριο ακατάλληλο για χρήση. Ήδη είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις για μεταφορά των υπηρεσιών σε άλλους χώρους. Ας μην ξεχνάμε εδώ τις φήμες που υπήρχαν πριν από καιρό για την μετεγκατάσταση αυτών των υπηρεσιών σε πιο κεντρικό σημείο του δήμου με ενοικίαση του κατάλληλου χώρου. Επίσης καλό θα είναι αν τελικά γίνει η μεταφορά να προσέξουν ορισμένοι να μην χάσουν τίποτα χαρτιά.

Νέα  ενημέρωση 12.30 Φωτογραφίες



















Περισσότερα σε λίγο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια