Εξόργισε το Γ.Γ του Δήμου Φυλής το μήνυμα της οικογένειας Δημητρίου Τσίγκου.(γιατί άραγε;;;;)

ΠΡΟΣ: ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ

Παρακαλώ, 
για την ορθή ενημέρωση των αναγνωστών σας να ανασκευάσετε τα σχετικά με τα έξοδα της κηδείας του αείμνηστου Δημήτρη Τσίγκου δημοσιεύματά σας, λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στα επισυναπτόμενα έγγραφα (6 σελίδες).

Αργύρης Αργυρόπουλος
Γενικός Γραμματέας Δήμου Φυλής

To παραπάνω μήνυμα που λάβαμε από τον Γ.Γ. του Δήμου Φυλής κ. Αργύρη Αργυρόπουλο και το

προβάλουμε αυτούσιο όπως κάναμε και το μήνυμα που λάβαμε από την οικογένεια του Δημήτρη Τσίγκου.
                                                                                          Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση σε δημοσιεύματα για τα έξοδα κηδείας του αείμνηστου Δημήτρη Τσίγκου
Με αφορμή δημοσιεύματα για τα έξοδα της κηδείας του αείμνηστου Δημήτρη Τσίγκου οφείλουμε να αναφέρουμε τα εξής:
Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου 2016  αναφέρθηκε ότι, προς τιμήν του εκλιπόντος, η κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη. Τούτο έχει καταγραφεί στα πρακτικά και μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι παριστάμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων.
Εις επίρρωσιν των ανωτέρω επισυνάπτουμε τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής και το υπ’ αριθ. 872/28-09-2016 Δελτίο Τύπου του Δήμου Φυλής το οποίο εστάλη αυθημερόν σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ.
Η οικογένειά του προτίμησε να αναλάβει η ίδια τα έξοδα της κηδείας και η επιθυμία της είναι απόλυτα σεβαστή από το Δήμο Φυλής.
Αυτές τις δύσκολες ώρες οφείλουμε να παραδειγματιστούμε όλοι από το ήθος, την πραότητα και τη νηφαλιότητα του εκλιπόντος.
























































Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016


Με βαθιά θλίψη το τελευταίο «αντίο»  του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής στον Δημήτρη Τσίγκο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βαθιά θλίψη στους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και στους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Τσίγκου. 
Ο Δημήτρης Τσίγκος έφυγε από τη ζωή στα 59 του χρόνια, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, βυθίζοντας σε βαθύ πένθος, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. 
Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής, που συγκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον πρόωρα χαμένο Δημήτρη Τσίγκο, ο Δήμαρχος και στενός φίλος του εκλιπόντος, Χρήστος Παππούς, εξέφρασε την βαθιά του λύπη.
«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσίγκος, μέχρι και πρότινος Αναπληρωτής Δημάρχου για θέματα Παιδείας και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Διευθυντής στο 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων, φίλος, καθηγητής μας και ένας πολύ καλός συνάδελφος», τόνισε ο Δήμαρχος, βαθιά συγκινημένος.
Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα Ψήφισμα και τήρησε στη μνήμη του εκλιπόντος, ενός λεπτού σιγή.

Η κηδεία του Δημήτρη Τσίγκου θα γίνει δημοσία δαπάνη. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στα Άνω Λιόσια, στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια