ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ ΤΕΛΟΣ!!!



                          e-mail: oxi.xyta.filis@gmail.cοm        f/b: Χωματερή ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ


ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ ΤΕΛΟΣ!!!
 
 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
 
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, στις 8.30μ.μ.
 
 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Αν και βρισκόμαστε στο 2016, υπάρχουν τεράστιες περιοχές της Δυτικής Αθήνας  και της Δυτικής Αττικής, με επίκεντρο τη Φυλή, για τις οποίες το δικαίωμα σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης δεν είναι αυτονόητο. Η αιτία βρίσκεται στην πάνω από 50 χρόνια λειτουργία της εγκατάστασης διαχείρισης των σκουπιδιών της Αττικής, καρδιά της οποίας είναι η μεγαλύτερη χωματερή της Ευρώπης. Όμως, με το νέο περιφερειακό σχεδιασμό διαχείρισης αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ)
προδιαγράφεται η διαιώνιση της λειτουργίας της και γι΄αυτό πρέπει να κινητοποιηθούμε και να αντισταθούμε. 



Η ΠΡΩΣΥΝΑΤ, συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης μαζί με άλλες 10 συλλογικότητες, καλεί όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες της Αττικής να στηρίξουν με κάθε πρόσφορο τρόπο -και με τη φυσική παρουσία τους- τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Φυλής. Το πρόβλημα εκεί είναι πρόβλημα όλης της Αττικής. Το ότι συνεχίζεται η λειτουργία της εγκατάστασης της Φυλής, με τις δραματικές επιπτώσεις που τη συνοδεύουν, οφείλεται σε σημαντικό βαθμό και στη δική μας ανοχή και αμέλεια. Ας αξιοποιήσουμε  την ευκαιρία που μας δίνουν οι κάτοικοι της Φυλής, για να απαιτήσουμε επανασχεδιασμό του ΠΕΣΔΑ Αττικής, αλλά

και τοπικά σχέδια διαχείρισης των δήμων, που θα σταματήσουν να «εξάγουν» τα σκουπίδια τους στη Φυλή και σε κάθε μελλοντική «Φυλή».

Η Φυλή ξεσηκώνεται
 
ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ ένα διαρκές περιβαλλοντικό έγκλημα
 
Η WATT ανοίγει τα χαρτιά της και προκαλεί. Με τίνος τις «πλάτες»;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια