4 εκπαιδευτικούς από τη Φυλή ζητά η ActionAid Ελλάς

Η ActionAid Ελλάς στο πλαίσιο της έναρξης της δράσης της στη Φυλή, αναζητεί τέσσερα άτομα για θέσεις εργασίας.
Συγκεκριμένα, ζητά εκπαιδευτικό για ενισχυτική διδασκαλία, καθηγητή/τρια Αγγλικής γλώσσαςκαθηγητή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και υπεύθυνο εκπαίδευσης για τη στελέχωση του Πολυκέντρου στην περιοχή.
Αναλυτικά και οι τέσσερις αγγελίες:


1) Καθηγητής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (H/Υ) – Πολυκέντρο στη Φυλή
Η ActionAid Ελλάς στα πλαίσια της έναρξης της δράσης της στη Φυλή αναζητά καθηγητή/τρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Η/Υ)
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο Πληροφορικής και τουλάχιστον δυο (2) χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας στο γνωστικό αντικείμενο. Θα πρέπει επίσης να διαθέτουν άριστες ικανότητες επικοινωνίας, προγραμματισμού και οργάνωσης, δημιουργική προσέγγιση με στόχο την καλλιέργεια κινήτρων μάθησης και εξοικείωση με μαθησιακές δυσκολίες.
Αναλυτική περιγραφή εργασίας μπορείτε να δείτε εδώ:

2) Εκπαιδευτικός – Πολυκέντρο στη Φυλή
Η ActionAid Ελλάς στα πλαίσια της έναρξης της δράσης της στη Φυλή, αναζητά εκπαιδευτικό για την υλοποίηση μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές δημοτικού (γλώσσα και μαθηματικά).
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης και τουλάχιστον δυο (2) χρόνια εργασιακής εμπειρίας στη διδασκαλία παιδιών. Θα πρέπει επίσης να διαθέτουν άριστες ικανότητες επικοινωνίας, προγραμματισμού και οργάνωσης, δημιουργική προσέγγιση με στόχο την καλλιέργεια κινήτρων μάθησης και εξοικείωση με μαθησιακές δυσκολίες.
Αναλυτική περιγραφή εργασίας μπορείτε να δείτε εδώ:

3) Καθηγητής Αγγλικής γλώσσας – Πολυκέντρο στη Φυλή
Η ActionAid Ελλάς στα πλαίσια της έναρξης της δράσης της στη Φυλή, αναζητά καθηγητή/τρια Αγγλικής γλώσσας.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας και τουλάχιστον δυο (2) χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας στο γνωστικό αντικείμενο. Θα πρέπει επίσης να διαθέτουν άριστες ικανότητες επικοινωνίας, προγραμματισμού και οργάνωσης, δημιουργική προσέγγιση με στόχο την καλλιέργεια κινήτρων μάθησης και εξοικείωση με μαθησιακές δυσκολίες.
Αναλυτική περιγραφή εργασίας μπορείτε να δείτε εδώ:

4)Υπεύθυνος Εκπαίδευσης – Πολυκέντρο στη Φυλή
Η ActionAid Ελλάς στα πλαίσια της έναρξης της δράσης της στη Φυλή αναζητά Υπεύθυνο Εκπαίδευσης για την υλοποίηση μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας (γλώσσα και μαθηματικά), τη διασφάλιση της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας όλων των μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας καθώς και τον εντοπισμό μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο Παιδαγωγικού με απαραίτητη εξειδίκευση σε θέματα Ειδικής Αγωγής, και τουλάχιστον δυο (2) χρόνια εργασιακής εμπειρίας στην Ειδική Αγωγή και τη διδασκαλία. Θα πρέπει επίσης να διαθέτουν άριστες ικανότητες επικοινωνίας, προγραμματισμού και οργάνωσης. Εμπειρία στο συντονισμό ομάδων εργασίας και δημιουργική προσέγγιση με στόχο την καλλιέργεια κινήτρων μάθησης.
Αναλυτική περιγραφή εργασίας μπορείτε να δείτε εδώ:
Παρακαλώ αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα μαζί με μια συνοδευτική επιστολή (cover letter), στο e-mail: hr.hellas@actionaid.org,  το αργότερο έως τις 4 Ιουλίου 2016 αναγράφοντας στο θέμα, τον τίτλο του ρόλου. Αιτήσεις οι οποίες δεν συνοδεύονται από συνοδευτική επιστολή δεν θα αξιολογηθούν
Η ActionAid Ελλάς έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μόνο με όσους θα επιλεχθούν για συνέντευξη. Σε περίπτωση που δεν λάβετε κάποια επικοινωνία σε διάστημα δυο εβδομάδων από τη λήξη της αγγελίας, σημαίνει ότι η αίτησή σας δεν έχει επιλεχθεί.
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία  στην αναζήτηση εργασίας σας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια