ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΔΗΦ

 Άνω Λιόσια  23 /5/ 2016
Αρ. Πρωτ.: 25806

           
ΑΙΤΗΣΗ


                                                Προς:   1.Δήμαρχο   κ. Παππού Χρήστο      
2. Δ/ντρια Διοικητικών Υπηρεσιών
    κ. Κοντούλα Εφη
Κοιν. Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής                    




            Θέμα : Αντίγραφο απόφασης Δ.Σ

             
              Παρακαλώ, όπως μας χορηγήσετε αντίγραφο της απόφασης 102/16 και των συνημμένων που την ακολουθούν και αφορά το υπ’ αριθ. 1 θέμα της 14ης συνεδρίασης του Δ.Σ στις 18/5/2016 (μεταφορά προσωπικού από την λυθείσα ΚΕΔΗΦ στο Δήμο Φυλής), λόγω έννομου συμφέροντος, όπως παρακάτω αναλύεται:
              1. Υπάλληλοι (ΑΜΕΑ) της ΚΕΔΗΦ που προέρχονται από τον πρώην  Δήμο Φυλής, συνέχιζαν να εργάζονται  και μετά την συνένωση των Δήμων και η σύμβασή τους  μετετράπη σε αορίστου  χρόνου, πριν την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης (1/9/2014), δεν συμπεριελήφθησαν
στο σώμα της απόφασης που μας εδόθη κατά το Δ.Σ (εκτός 2 υπαλλήλων)  .
              2. Υπάλληλοι που εργάζονταν πριν την συνένωση στους πρώην Δήμους  Φυλής-Ζεφυρίου-Άνω Λιοσίων και  οι οποίοι, μετά την συνένωση και τη θητεία 2011-2014, κάλυπταν και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς  ανάγκες (δηλαδή είναι αορίστου χρόνου), στο σώμα που μας εδόθη στο Δ.Σ  μεταφέρονται ορισμένοι υπάλληλοι ως αορίστου χρόνου και ορισμένοι υπάλληλοι ως ορισμένου χρόνου.
              Η παραπάνω διάκριση των υπαλλήλων σε αορίστου και ορισμένου χρόνου, γίνεται χωρίς καμία νομική αιτιολόγηση. Η μόνη ενδεχόμενη αιτιολόγηση είναι ο διαχωρισμός των υπαλλήλων σε ημετέρους και μη .


Δημήτριος Μπουραΐμης


Υ.Γ
Το κρίσιμο δεν είναι πως νιώθει μια δημοτική διοίκηση αλλά το αν τα συναισθήματά της τα μοιράζονται οι άλλοι. Με άλλα λόγια αν υπάρχει συλλογικότητα. Διότι η εξουσία – αν την έχει μια κλίκα (δηλαδή ομάδα ατόμων που περιστοιχίζουν και κολακεύουν ισχυρό πρόσωπο, αλληλοϋποστηριζόμενοι για να επιτύχουν ιδιοτελείς σκοπούς) χωρίς να υπάρχει μέρισμα για τους πολλούς – γίνεται γρήγορα δηλητήριο που μολύνει τη δημόσια ζωή.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια