Η διαφορά μεταξύ τσιγάρου και ηλεκτρονικού τσιγάρου. Δείτε το πείραμα!


Κατά καιρούς ακούγονται πολλά για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το άτμισμα. Τι όμως από αυτά ισχύει πραγματικά; Εμείς συγκρίναμε το ηλεκτρονικό με το συμβατικό τσιγάρο και ιδού τα αποτελέσματα!
Είναι απόλυτα λογικό να επηρεάζεστε από όσα ακούτε και διαβάζετε γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο, την πρωτοποριακή αυτή συσκευή, που υπόσχεται στους πρώην καπνιστές μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ενώ καταφέρνει να διώξει μια για πάντα το κάπνισμα από τη ζωή τους.
Σκοπός μας είναι να έχουν όλοι οι καπνιστές ή ατμιστές μια οπτική απεικόνιση της διαφοράς των δύο προϊόντων ώστε να μπορούν να αποφασίσουν βάσει δεδομένων τι είναι καλύτερο για εκείνους και όχι μέσω κατευθυνόμενης πληροφόρησης.
Έτσι, κάναμε ένα πείραμα για να δούμε τη διαφορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου από το συμβατικό, αλλά και το πώς αυτή διατυπώνεται επάνω σε ένα εργαστηριακό φίλτρο. Στο πείραμα συμμετείχε η πιο διαδεδομένη συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου μαζί με ένα πιστοποιημένο υγρό αναπλήρωσης με περιεκτικότητα σε νικοτίνη 12mg/ml και ένα
κανονικό τσιγάρο μέσης περιεκτικότητας σε πίσσα και νικοτίνη.
Τα αποτελέσματα προέκυψαν ύστερα από 10 τζούρες 4 δευτερολέπτων, σε διάστημα 5 λεπτών και είναι εντυπωσιακά!
Αφιερώστε 5 λεπτά για να παρακολουθήσετε το πείραμα που κάναμε και βρείτε και εσείς τις διαφορές μεταξύ του ηλεκτρονικού τσιγάρου και του συμβατικού:
 Όπως θα παρατηρήσετε, η πίσσα και οι υπόλοιπες βλαβερές ουσίες του τσιγάρου «αιχμαλωτίστηκαν» από το εργαστηριακό φίλτρο, ενώ στην περίπτωση του ηλεκτρονικού τσιγάρου το φίλτρο δεν έχει κανένα ίχνος. 
ΤΣΙΓΑΡΟ VS ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι βλαβερές ουσίες του τσιγάρου δεν μεταβολίζονται από τον οργανισμό και συσσωρεύονται σταδιακά. Επομένως, εάν αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός μόνο τσιγάρου, φανταστείτε τι συμβαίνει αν καπνίζετε 20 τσιγάρα την ημέρα, δηλαδή περίπου 600 τσιγάρα το μήνα και 7200 τσιγάρα το χρόνο!
Τώρα που διαπιστώσατε τις διαφορές μεταξύ του συμβατικού και του ηλεκτρονικού τσιγάρου, η επιλογή είναι καθαρά δική σας!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση τόσο από θέμα υγιεινής όσο και στην αντιμετώπιση του κοψίματος του καπνίσματος.Εντυπωσιακό το πείραμα για όλες τις βλαβερες ουσίες που περιέχει το κανονικό τσιγάρο.Μπράβο στην Alterego για αυτό.Επίσης μιά αξιόπιστη πηγή για ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι η altersmoke απο την οποία πήρα και το τελευταίο μου ηλεκτρονικό τσιγάρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή