Συζήτηση με θέμα: Σχολικός Εκφοβισμός





Εξαιρετική ήταν η ανοιχτή συνάντηση – συζήτηση που πραγματοποιήθηκε εχτές Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με θέμα : ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ, που διοργανώσε ο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων σε συνεργασία με την Ανέλιξη - Ινστιτούτο Προσωπικής Ανάπτυξης και Οικογενειακής Ευτυχίας (ΜΚΟ).
Σύμφωνα με τη γνώμη όσων τυχερών παρακολούθησαν αυτή τη διαδραστική συζήτηση, η παρουσίαση της ομιλήτριας, κ Καραγιάννη Ελπίδας, ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα και αναλυτική. Καθ΄όλη τη διάρκεια της συζήτησης, διατυπώθηκαν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες
γονείς και μαθητές και δόθηκαν απαντήσεις σε προβληματισμούς και απορίες. Ταυτόχρονα, δόθηκε η ευκαιρία να μάθουμε οι γονείς και κυρίως τα παιδιά μας αποτελεσματικότερους τρόπους για να χειριστούμε τον εκφοβισμό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ευχαριστεί την Ανέλιξη και την κ Καραγιάννη Ελπίδα για την άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση, τον δ/ντή του 7ου Δημοτικού σχολείου, κ Παναγιωτόπουλο Ιωάννη και τους δασκάλους, Ελευθερία Λιόση και Ζαπάτη Νικόλαο, τον κ Αβράμη Γεώργιο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ, όλους τους γονείς και μαθητές που ήρθαν και συμμετείχαν στην συνάντηση, και δεσμεύεται να κάνει περισσότερες ανάλογες εκδηλώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια