ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ :ROMA Κοινωνική ΕΝΤΑΞΗ η ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ;

Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Αντιπερειφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου μας ενημερώνει για την πρωτοβουλία της Αντιπερειφέρειας για το πρόβλημα που υπάρχει γύρω από το 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ότι με ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ της Αντιπεριφέρειας - ένα ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ που ΗΔΗ υλοποιείται από ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΙΤΕΣ ROMA - τους οποίους ευχαριστούμε - είναι και το έξης:

ΣΑΡΩΝΟΥΝ ήδη τις ΠΑΡΑΓΚΕΣ και τα ΣΠΙΤΙΑ των ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ της περιοχής που υπήρξε το πρόσφατο περιστατικό ΒΙΑΣ στον Δήμο Φυλής - κηρύσσοντας την ανάγκη ΑΣΦΑΛΟΥΣ προσέλευσης και αποχώρησης ΟΛΩΝ των ΠΑΙΔΙΩΝ του 3ου Γυμνασίου - με την ΣΥΜΒΟΛΗ των ΙΔΙΩΝ των τσιγγάνων.
Θα ακολουθήσουν ΝΕΕΣ πρωτοβουλίες μας στην ΙΔΙΑ πολιτική της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ τους ΕΝΤΑΞΗΣ και του ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ της ΗΡΑΣ απο το ΣΤΑΡΙ - κάτι που ΖΗΤΟΥΝ επι ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ οι ΙΔΙΟΙ οι τσιγγάνοι αλλά ΔΕΝ το ΒΛΕΠΟΥΝ - ενώ ΑΝΤΙΘΕΤΑ βλέπουν να εκτοξεύονται διάφορες επικοινωνιακές ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ που ΟΧΙ μόνο ΔΕΝ λύνουν το πρόβλημα αλλά οδηγούν ΣΥΛΗΒΔΗΝ τους ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ σε περαιτέρω ΓΚΕΤΟΠΟΙΣΗ και ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!

Ενώ σχετικό βίντεο ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook  ο Δημήτρης Μπουρίκος

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ενώ ο Βασιλείου που διάλεξε να κάνει πιλοτικό πρόγραμμα για τους τσιγγάνους στα Μέγαρα και όχι στη Φυλή, δεν πετάει καθόλου φωτοβολίδες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή