‘ο Συνήγορος του Παιδιού‘ στο 7ο Δημοτικό

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
7ου Δημοτικού Σχολείου Α.Λιοσίων

Mετά από πρόσκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων και του διευθυντή του σχολείου μας, κ.Παναγιωτόπουλου Ι. επισκέφθηκε το   σχολείο μας εκπρόσωπος από την οργάνωση ‘ο Συνήγορος του Παιδιού‘  κος Μόσχος Γ.
Στη συνάντηση οι μαθητές της Ε’ τάξης, ενημερώθηκαν για το θεσμό του Συνηγόρου και τις δράσεις που αναπτύσσει και  ανταλλάχθηκαν απόψεις για την εφαρμογή και την προάσπιση των δικαιωμάτων
των ανηλίκων.
Οι μαθητές, αφού έμαθαν για το ρόλο και τις αρμοδιότητες του Συνηγόρου, έθεσαν ζητήματα σχετικά με τα δικαιώματα τους και συζήτησαν με τον κ.Μόσχο  για τις σχέσεις εκπαιδευτικών – μαθητών, γονέων - μαθητών, τη βία και τους τρόπους επίλυσης των συγκρούσεων στο σχολείο και άλλα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους ζωή.
Το Δ.Σ του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ.Μόσχο Γ. από τον Συνήγορο του Παιδιού για την ευκαιρία που έδωσε στα παιδιά μας να ενημερωθούν για τα δικαιώματα των ανηλίκων και δεσμεύεται στα μέλη μας ότι ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει  τέτοιου είδους δράσεις  που συμβάλουν στην μόρφωση και κατάρτιση των παιδιών μας.

    Για  το Δ.Σ.
  
   Με  εκτίμηση,      

       Λουμάκης Ε. Παναγιώτης
                      Πρόεδρος
Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
7ο Δημοτικό Σχολείο  Α.Λιοσίων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια