Επίσκεψη της Ραχήλ Μακρή στο Δήμο Φυλής (φωτορεπορτάζ)




   Οι υποψήφιοι με την Λαϊκή Ενότητα  στην Περιφέρεια Αττικής   Ραχήλ Μακρή και Νίκος Σοφός  επισκέφτηκαν την περιοχή μας όπου είχαν συναντήσεις με τους τοπικούς παράγοντες και πολίτες. Στις συναντήσεις που είχαν συνομίλησαν για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για το σημερινό πολιτικό σκηνικό. 
   Όπως ήταν αναμενόμενο η υποψήφια βουλευτής Ραχήλ Μακρή με τον εκρηκτικό της  χαρακτήρα και τις άμεσες απαντήσεις δεν άργησε να καθηλώσει  τους συνομιλητές της. Στην ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Χρήστο Παππού αλλά και με τους αντιδημάρχους Δημήτρη Καμπόλη και Γιάννη Μαυροειδάκο , τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν για τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας. Το θέμα της χωματερής αλλά και η παραβατικότητα μονοπώλησαν τις
συζητήσεις.
     Κατά την επίσκεψή τους στο δήμο  Φυλής ,  οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφτηκαν το κτήριο της Τεχνικής Υπηρεσίας , το ΚΑΠΗ, το ΙΚΑ, το  Δημαρχείο και καταστήματα τις περιοχής γύρω από την πλατεία Ηρώων. Η Ραχήλ Μακρή στις συνομιλίες που είχε με τους πολίτες ,εργαζόμενους και επαγγελματίες , απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της τέθηκαν. Ανέλυσε τους λόγους αποχώρησής της  από το ΣΥΡΙΖΑ , την προσχώρησή της στη Λαϊκή Ενότητα καθώς και  το πρόγραμμα και τις θέσεις της ΛΑΕ για την επόμενη μέρα των εκλογών. Οι αρκετοί φίλοι της ΛΑΕ που τους συνόδευσαν , μοίραζαν και το προεκλογικό υλικό του κόμματος.    
        Η υποψήφια βουλευτής ανανέωσε το ραντεβού της στην περιοχή, αποδεχόμενη την πρόσκληση που της έκανε ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς ,  μετά την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την περιοδεία των υποψήφιων βουλευτών:

Άφιξη στην πλατεία  Ηρώων 




Επίσκεψη στο ΚΕΝΕ (Τενική Υπηρεσία)





























Στο  ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων

















Στο ΙΚΑ Άνω Λιοσίων








Στο Δημαρχείο Φυλής










































Στα καταστήματα της περιοχής














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια