Ευχές του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχές του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Κοντά στους μαθητές στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς βρέθηκε ο Δήμαρχος κ Γιάννης Κασσαβός. Ο κ Κασσαβός ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στα μαθήματά τους. Επίσης, εξέφρασε την υποστήριξή του στην εκπαιδευτική κοινότητα για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί, ενώ απευθυνόμενος στους γονείς των παιδιών τους βεβαίωσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων τη νέα σχολική χρονιά.
Ο Δήμαρχος κ Κασσαβός, συνοδεία Αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων,
επισκέφθηκε το 1ο το 2ο, και το 18ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών. Επίσης σε μία συμβολική κίνηση, ο Δήμαρχος κ Κασσαβός επισκέφθηκε το 3ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών, ένα σχολείο που στεγάζεται επί χρόνια σε μαγαζί, με κακές υποδομές, και χωρίς προαύλιο χώρο για τα παιδιά.

Στον χαιρετισμό του ο κ Κασσαβός τόνισε: «Τα παιδιά μας έχουν ανάγκη από ένα καλό Σχολείο που θα τους δώσει γνώση, ελπίδα, και εφόδια για τις δυσκολίες της ζωής. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, θέσαμε ως προτεραιότητα την καλή και ασφαλή λειτουργία των σχολείων και των νηπιαγωγείων του Δήμου μας. Μικτά κλιμάκια του Δήμου μας, έκαναν επιτόπιους ελέγχους όλο το προηγούμενο διάστημα, φροντίζοντας να καταγραφούν και να αποκατασταθούν εγκαίρως όλες οι ζημιές, να καθαριστούν οι σχολικές αίθουσες και οι αυλές, να προσληφθούν εγκαίρως οι καθαρίστριες και να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Επίσης, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το 3ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών, που σήμερα στεγάζεται σε μαγαζί χωρίς προαύλιο χώρο για τα παιδιά, θα μετεγκατασταθεί άμεσα σε νέο κτίριο, που πληρεί όλες τις προδιαγραφές και διαθέτει αυλή για να παίζουν τα μικρά παιδιά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια