Υπό του πανό διαμαρτυρίας οι εκδηλώσεις της Παναγίας Γρηγορούσας




   Κάτω από ένα τεράστιο πανό διαμαρτυρίας για το τεράστιο θέμα της χωματερής  γιορτάστηκε φέτος η πολιούχος του Ζεφυρίου. Παρόλο που έγινε θέμα  συζήτησης από τους παρευρισκόμενους στον Ιερό Ναό δεν το είδαμε να "παίζει"  ούτε στο Δ.Τ του Δήμου Φυλής που ακολουθεί.

Πλήθος κόσμου στην Λιτάνευση της Παναγίας Γρηγορούσας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της πολιούχου του Ζεφυρίου, Παναγίας Γρηγορούσας.
Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις συμμετείχαν εφημέριοι από όλους του Ναούς της πόλης, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, εκπρόσωποι  του Κοινοβουλίου, των Πολιτικών Κομμάτων και μεγάλος αριθμός Δημοτικών  και
Τοπικών Συμβούλων από Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Χασιά.
Την παραμονή της γιορτής το απόγευμα της Δευτέρας  7 Σεπτεμβρίου τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός. Ανήμερά της γιορτής το πρωί της Τρίτης 9 Σεπτεμβρίου, ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος  του Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το ίδιο απόγευμα με τον μεθεόρτιο εσπερινό και την περιφορά της εικόνας στους δρόμους της πόλης, με μπροστάρη τη Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής, συνοδεία πλήθους πιστών.




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

    Η ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ 1960.

    ΑπάντησηΔιαγραφή