Δαγάνης Νικηφόρος:Ο Μπόμπολας παίρνει έργο Εκατομμυρίων " Μια ιστορία από το κοντινό μας " Μέλλον "






  Υπογράφεται σήμερα στην Κοζάνη η πρώτη σύμπραξη δημοσίου –ιδιωτικού τομέα για τα απορρίμματα μεταξύ του ομίλου Ελλάκτωρ και της Διαδημοτικής Επιχείρησης Δυτικής Μακεδονίας (ΔΙΑΔΥΜΑ). Στο έργο συμμετέχει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.Ο ιδιώτης (όμιλος Ελλάκτωρ του κου Μπόμπολα) θα βάλει 17 από τα 50 εκατομμύρια Ευρώ και θα εκμεταλλεύεται το εργοστάσιο συλλογής και κομποστοποίησης σκουπιδιών που θα έχει εγγυημένες ποσότητες από τους κοντινούς ή πιο μακρινούς δήμους.
Το έργο υποστήριξε με θέρμη ο εκλεγμένος με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος Κοζάνης κος Λευτέρης Ιωαννίδης. Δεν ήταν όμως μόνος του. Σύμφωνα με πληροφορίες και ο υπουργός Οικονομίας, κος Σταθάκης, ήταν θερμός υποστηρικτής της συμφωνίας, που για την ιστορία πάει κόντρα στον σχεδιασμό του υπουργείου Περιβάλλοντος για την εθνική διαχείριση των σκουπιδιών.
Κι έτσι, σιγά σιγά, διαλύεται και ο μύθος που ήθελε την κυβέρνηση της αριστεράς να τα βάζει με τους μεγαλοεργολάβους του δημοσίου, που τυγχάνει μάλιστα μέχρι τα μισά της ζωής τους να ήταν οργανωμένοι στην ίδια αριστερά.
ΠΗΓΗ : http://dadanis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_11.html?spref=fb

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια