Της γύρισαν την πλάτη γονείς και Εκκλησία!!!

   
 Την Τρίτη 19-5 πραγματοποιήθηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων ημερίδα σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι έφηβοι από την ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου.  Μια ημερίδα που διοργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με τη συνεργασία της διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής (Τμήμα Αγωγής Υγείας).


    Παρόλο που η ημερίδα ενδιέφερε πολλούς από τους γονείς προτίμησαν να μην παραβρεθούν στην ανωτέρα εκδήλωση. Ο βασικός λόγος ήταν όπως μας ανέφεραν αρκετοί πως δεν μπορούσαν να βάλλουν "πλάτη" για λογαριασμό της διευθύντριας του σχολείου. Όπως χαρακτηριστικά μας είπαν "δε μπορούμε να συμμετέχουμε σε εκδήλωση αυτής που "κατέστρεψε" το σχολείο των παιδιών μας". Είναι γνωστό πως η έλευση του
προγράμματος της Μητρόπολης "Δράσεις υπέρ του παιδιού και της οικογένειας ΡΟΜΑ" , η συμπεριφορά της και η ανεξέλεγκτη εγγραφή ΡΟΜΑ διαφόρων ηλικιών έφεραν στα άκρα τις σχέσεις μεταξύ διευθύντριας και γονέων ΕΔΩ .   
    Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί από τους υπεύθυνους του Δήμου  ΕΔΩ δεν προσήλθαν στη γιορτή που έκανε η Μητρόπολη για το συγκεκριμένο πρόγραμμα στα τέλη Μαρτίου στο σχολείο. Γνωρίζοντας αυτά οι υπεύθυνοι της Μητρόπολης Ιλίου για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί ΕΔΩ ΕΔΩ  και ΕΔΩ και εισακούοντας τους τοπικούς Ιεράρχες, προτίμησαν την καλοκαιρινή γιορτή για το πρόγραμμα να την πραγματοποιήσουν στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.
Παραπονιάρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια