Δύναμη Συμμετοχής:ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ FACEBOOK

Φυλή, 17 Φεβρουαρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με έκπληξη η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ διαπίστωσε ότι σε κοινότητα στο Facebook, με τον τίτλο «ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ» και υποσημείωση «Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Φυλής στο Facebook» αναγράφονται σκόρπιες, χωρίς νόημα φράσεις και κυρίως λανθασμένες εκτιμήσεις από την τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης Δημήτρη Μπουραϊμη στο θέμα της ημερήσιας διάταξης. Εκτιμήσεις που δίνουν το αντίθετο, από το επιδιωκόμενο, αποτέλεσμα.
Οι χειριστές της σελίδας – οι οποίοι δεν γνωρίζουμε με ποιο κριτήριο και ποια
επαγγελματική επάρκεια επιλέγουν να αποτυπώνουν μια καθαρή δημοσιογραφική δουλειά – απέδωσαν στον κ. Μπουραϊμη αντίθετη έννοια σε αυτό που είπε. 
Συγκεκριμένα ανέφεραν:
«Μπουραϊμης : "Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά Δημοτικά Συμβούλια που έχουν γίνει. Ο κ. Μπουραϊμη υποστηρίζει πως κατά την άποψή του ο νόμος 4316 αφορά για "συμψηφισμό" και πως ο νόμος αυτός δεν αφορά δυστυχώς τον Δήμο μας. Επίσης επισημαίνει πως οι δημότες των δύο άλλων δήμων που ενώθηκαν με τον Καλλικράτη πρέπει να επωμιστούν τα χρέη του κεντρικού Δήμου».
Όμως ο Δημήτρης Μπουραίμης είπε ακριβώς το αντίθετο. Συγκεκριμένα ανέφερε, «μπορούμε να πάμε ως επιτροπή στον Υπουργό Εσωτερικών και να πούμε ότι το σύνολο των χρεών προέρχεται από ένα δήμο και δεν μπορεί να επιβαρύνει τους κατοίκους των άλλων περιοχών, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να συνενωθούν με τον Καλλικράτη».
Αυτό, άλλωστε, υπήρξε και το βασικό επιχείρημα της αναβολής στη συζήτηση του θέματος που ζήτησε ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: την ώρα που η νέα κυβέρνηση της χώρας μιλά για Σεισάχθεια και δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε μια σειρά από αλλαγές στον Καλλικράτη, ο δήμος Φυλής οφείλει να είναι εξαιρετικά προσεκτικός στις αποφάσεις του.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι «συντάκτες» των αναρτήσεων που αφορούσαν στον κ. Μπουραϊμη, σκοπίμως ή από λάθος, αλλοίωσαν τα λεγόμενα του.
Ξεκαθαρίζουμε, ωστόσο, ότι οι δηλώσεις - πολύ περισσότερο η ερμηνεία αυτών - του επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε επίσημη σελίδα του δήμου, επιβάλλεται να προέρχονται μόνο από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.
Είναι κανόνας που επιθυμούμε να μην έχει εξαίρεση.




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αφού βάλατε την ανακοίνωση του Μπουραίμη, δε βάλατε όμως την απάντηση των διαχειριστών της ιστοσελίδας (και μη με ρωτήσετε πού μπορείτε να τη βρείτε!!!) !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή