Σύσκεψη στη Διεύθυνση Πολεοδομίας με τη συμμετοχή του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων

                                                                             
Από αριστερά Λία Καψή, Γιάννης Σκρέκας, Νίκος Χατζητρακόσιας, Χρήστος Καματερός και Βαγγέλης Μοσχόπουλος
                
                                                                                           Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύσκεψη στη Διεύθυνση Πολεοδομίας με τη συμμετοχή του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων
Σύσκεψη με σκοπό την ενημέρωση και συνεργασία για πολεοδομικά και χωροταξικά θέματα που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου, στη Πολεοδομία του Δήμου Φυλής.
Συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας Νίκος Χατζητρακόσιας, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Ε. Άνω Λιοσίων και υπηρεσιακοί παράγοντες. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως η καταγραφή και κατεδάφιση των αυθαίρετων ή επικινδύνων κτισμάτων, η κύρωση των
πράξεων εφαρμογής στις περιοχές Άνω –Κάτω Λίμνης και Αγίου Ιωάννη, η ένταξη νέων περιοχών στο σχέδιο πόλης όπως η Λεφάντω, η Ζωφριά ΙΙΙ και το Τσουκλίδι, η διαδικασία δημιουργίας φορέα ΒΙΟΠΑ, οι αποζημιώσεις εξαιτίας της εφαρμογής του πολεοδομικού σχεδίου, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, η καταγραφή της ακίνητης δημοτικής περιουσίας κτλ.

Η συνεργασία για τα παραπάνω κρίθηκε ιδιαίτερα χρήσιμη και εποικοδομητική καθόσον αφορούν θέματα για τα οποία καλείται σύμφωνα με το νόμο του Καλλικράτη να γνωμοδοτεί το Τοπικό Συμβούλιο πριν ληφθούν σχετικές αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια