Ξεκίνησαν οι συναντήσεις του συλλόγου Πανοράματος με τους υποψήφιους βουλευτές από το Δήμο Φυλής.


Συνάντηση με τον υποψήφιο της ΤΕΛΕΙΑΣ Νίκο Χατζητρακόσια

Ξεκίνησαν την Τρίτη 13/1 οι συναντήσεις των υποψηφίων βουλευτών που κατοικούν στο Δήμο Φυλής με το Δ.Σ. του συλλόγου και κατοίκων του Πανοράματος.
 Την αρχή έκανε ο Νίκος Χατζητρακόσιας που κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής με το κόμμα "ΤΕΛΕΙΑ- Γκλέτσος Απόστολος".
    Ο κύριος Χατζητρακόσιας ξεκίνησε την τοποθέτησή του πως η προσωπική φιλία και η εμπιστοσύνη που έχει στον κύριο Γκλέτσο ήταν οι κύριοι λόγοι  που αποφάσισε να κατέβει  κατεβαίνει με την ΤΕΛΕΙΑ . Συνέχισε πως το κόμμα δεν ήθελε επαγγελματίες πολιτικούς αλλά ανθρώπους που είναι δραστήριοι και να έχουν προσφορά στις τοπικές κοινωνίες. Πρωταρχικός στόχος είναι η ΤΕΛΕΙΑ να
εισέλθει στη βουλή και όχι οι από πριν συμφωνίες-
συμμαχίες με τα κόμματα εξουσίας. Επίσης εξήγησε πως  το εκλογικό σύστημα ευνοεί τα μικρά κόμματα στην Περιφέρεια Αττικής να πάρουν έδρα από την 2η κατανομή , όπως έγινε παλιότερα με το ΔΗΚΚΙ.
   Σε συζήτηση που ακολούθησε με τους κατοίκους τους απάντησε στις ερωτήσεις τους σχετικά με τη θέση του κόμματος σχετικά με το Σαμαρά "από τους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος " όπως είπε χαρακτηριστικά.Θα μπορούσε να συνεργαστεί  με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι με τον κύριο Τσίπρα Πρωθυπουργό.
 Στις ερωτήσεις που του τέθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ συλλόγου για τα τοπικά προβλήματα : Χωματερή-Παραβατικότητα-Ανεργία στη περιοχή αλλά και για τα χρέη των δημοτών προς το δημόσιο και τις τράπεζες οι απαντήσεις που δόθηκαν είναι πως είναι γνώστης όλων των παραπάνω και από όποια θέση και να υπάρχει μετά τις εκλογές θα πιέσει για τη λύση τους. Από ότι μάλιστα μας είπε πως ήδη ο Πρόεδρος του κόμματος είναι ενήμερος για αυτά και πως λόγο της σοβαρότητας τους αποφάσισε  να έρθει στη Φυλή. Μας καλεί λοιπόν όλους μας να παραβρεθούμε στην συγκέντρωση που θα γίνει τηΔευτέρα 19-1 στην αίθουσα "ΜΕΛΙΝΑ" στο δημαρχείο Φυλής στις 7.00 το απόγευμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια