ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΝΤΩΝΗΣ.Χρήζει ιδιαίτερης μνείας η θέση της παράταξης ‘’Ενότητα Πολιτών ‘’


Προχτές 15-12-2014 ψηφίστηκε στο ΔΣ ο προϋπολογισμός έτους 2015 . Ήταν φανερό ότι για την σύνταξη του προϋπολογισμού αυτού , ελήφθησαν υπόψη τα περιορισμένα οικονομικά μεγέθη των θεσμοθετημένων εθνικών πόρων ( ΚΑΠ - ΣΑΤΑ κλπ) προς τους ΟΤΑ και τα δεδομένα μεγέθη της οικονομικής κρίσης. Όλες οι παρατάξεις έκαναν τις τοποθετήσεις τους επεξηγώντας τις θέσεις τους και έγινε κατά την γνώμη μου ένας γόνιμος διάλογος. Χρήζει ιδιαίτερης μνείας η θέση της παράταξης ‘’Ενότητα Πολιτών ‘’ που τάχτηκε καταφανέστατα στο πλευρό της παράταξης του νυν Δημάρχου κου Χρήστου Παππού και της
συμπόρευσης τους από κοινού ; καθ’ όλη την διάρκεια της πενταετούς θητείας της παρούσας διοίκησης του Δήμου . Είναι φανερό πλέον ότι οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις από πέντε που επέλεξε με την κρίση – ψήφο τους ο λαός του Δήμου Φυλής !!!!!!!!!!! παρέμειναν τέσσερις . Άντε να δούμε πόσες αντιπολιτευόμενες παρατάξεις θα μείνουνε μέχρι το τέλος της θητείας αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου κάνοντας βέβαια σοβαρή αντιπολίτευση !!!!! και όχι κοκορομαχίες για τα μάτια του κόσμου κλείνοντας κάποιοι ο ένας το μάτι στον άλλο !!!! Εμείς οι απλοί Δημότες αυτού του Δήμου , δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στην από κοινού συνδιοίκηση τους στο Δήμο την τρέχουσα πενταετία . Ο χρόνος άλλωστε θα δείξει του λόγου το αληθές και θα είναι για όλους τους ο πιο δίκαιος κριτής .

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Με την ταχύτητα που τρέχουν οι εξελίξεις στην Ελλάδα λόγω κρίσης και τρόϊκας, να δούμε αν θα υπάρχει Δήμος Φυλής σε 5 χρόνια, όχι Δημοτικό Συμβούλιο. Και δεν έχει εξελιχθεί σε Δήμο Πάρνηθας ή ξέρω'γω τι άλλο μπορεί να'χει γίνει. Με άλλα λογιά ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μέχρι τότε. Άκου τέλος πενταετίας, εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Βρε άστε τα λόγια, οι πράξεις θα μείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είναι τομ σχόλιο σου. Trol είσαι

      Διαγραφή
  2. Βρε παιδιά τι μας νοιάζει αν τα 5 γίναν 4 ή τα 3, 2. Δουλειά θα γίνει; Ή θα τρολλάρουμε όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή