Σε απόγνωση οι υπάλληλοι του Δήμου Φυλής. Πήγαν στην τράπεζα και είδαν τα ψίχουλα...


Ένα λογιστικό λάθος, πιθανόν της Διεύθυνσης Προσωπικού του Δήμου Φυλής, οδηγεί εν μέσω εορτών στην απόγνωση εκατοντάδες υπαλλήλους του δήμου, που σήμερα είδαν τους μισθούς τους τσεκουρεμένους μέχρι και 50%. 

Η αιτία της βάναυσης αυτής περικοπής σε εμάς δεν έχει γίνει γνωστή, όμως σήμερα στις δημοτικές υπηρεσίες ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο με ανθρώπους που δεν θα κάνουν Χριστούγεννα... Δεν ήταν λίγες οι υπάλληλοι που είχαν βάλει μέχρι και  τα κλάματα... ενώ οι άνδρες συνάδελφοι τους μούτζωναν και "κατέβαζαν καντήλια" προς τη διεύθυνση προσωπικού 

Όπως πληροφορήθηκαν ή και παραπληροφορήθηκαν (αφού μέχρι στιγμής δελτίο τύπου δεν έχει εκδώσει κανείς) οι υπάλληλοι πρέπει να υποστούν μεγάλες μειώσεις κατανεμημένες στα δύο δεκαπενθήμερα (προκαταβολή και εξόφληση) του τρέχοντος μηνός. 

Το βάρβαρο της ιστορίας είναι ότι με τον τρόπο αυτό καταργήθηκε κάθε οικογενειακός προγραμματισμός, αφού οικογένειες καλούνται να κάνουν γιορτές με μόλις 200€ και επιπλέον να καταβάλουν χαράτσια, τέλη κυκλοφορίας, φόρο εισοδήματος και λοιπούς λογαριασμούς.  

Εάν τελικά πρόκειται για λογιστικό λάθος (μη επιβολή εισφορών καθ΄ όλο το έτος) που όμως το προσωπικό καλείται να πληρώσει μέσα σε ένα μήνα, τουλάχιστον πρέπει ο Δήμαρχος κ. Παππούς να πάρει τα κεφάλια των αρμοδίων!
πηγή:http://enimerosifylis.blogspot.gr/2014/12/blog-post_19.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια