Δύναμη Συμμετοχής: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Φυλή, 20 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Νερό και... ψέματα από τη διοίκηση του Δήμου Φυλής»


Ο φορολογικός δήμιος της περιοχής, αντιδήμαρχος της πιο φορομπηχτικής πολιτικής που έχει γνωρίζει ποτέ ο τόπος, Δημήτρης Καμπόλης - ο οποίος να θυμίσουμε είχε δηλώσει πως δε θα αναλάμβανε καμία θέση στο δήμο - συνεχίζει να ψεύδεται.
Αντί, ως διοίκηση, να απολογούνται για την απραξία τους σε κεντρικό επίπεδο, τους τρεις κρίσιμους τελευταίους μήνες, που είχε ως αποτέλεσμα ο Δήμος Φυλής να είναι ο πρώτος Δήμος που θα μπει σε επιτήρηση, επιχειρούν να εμφανιστούν ως προστάτες των οικονομικών συμφερόντων των κατοίκων.
Με επικοινωνιακά τεχνάσματα που δείχνουν ανευθυνότητα και έλλειψη σοβαρότητας προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την επαπειλούμενη υπαγωγή του δήμου στο Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο Δήμος
θα μεταβεί στην εποχή Τρόικας και θα κινδυνεύσει να χάσει την αυτοδιοικητική του υπόσταση.
Ο κ. Καμπόλης, πετώντας, κατά την παλιά του συνήθειά, την μπάλα στην εξέδρα κατηγορεί την παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ότι καταψήφισε την πρόταση της διοίκησης για μείωση στα τιμολόγια ύδρευσης.

Επειδή λοιπόν το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, η πραγματικότητα είναι η εξής:

  • Η διοίκηση του Δήμου, όχι μόνο δεν μπορεί να φέρει προς ψήφιση αλλαγές σε δημοτικά τέλη αλλά δεν είναι σε θέση ούτε Προϋπολογισμό να συντάξει!
  • Την ίδια ημέρα που ψηφίζονταν οι αλλαγές στα τιμολόγια της ύδρευσης, ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς, συνοδευόμενος από τον γ.γ. του Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλο - ως άλλο Γκίκα Χαρδούβελη – και χωρίς να έχει μαζί του ούτε ένα υπηρεσιακό ή αιρετό παράγοντα, έδινε εξηγήσεις στο Παρατηρητήριο για την οικονομική κατάσταση του Δήμου και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τα χρέη!
  • Τα μέλη της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ξεκαθάρισαν ότι, όσο υπάρχει η εκκρεμότητα του Παρατηρητηρίου, είναι ανεύθυνη, επικίνδυνη και ανέφικτη οποιαδήποτε προσπάθεια παράκαμψης του. Και γίνεται μόνο για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των δημοτών.

Πλανώνται πλάνη οικτράν όσοι νομίζουν ότι, πασπαλίζοντας με «ψευδόσκονη» την απραξία τους στα σημαντικά θέματα του δήμου και υποτιμώντας τη νοημοσύνη του κόσμου, θα τον αναγκάσουν να «φάει» κουτόχορτο.
Οι πολίτες γνωρίζουν ότι οι προσπάθειες της διοίκησης του Δημήτρη Μπουραϊμη τα τρία προηγούμενα χρόνια, απέδωσαν καρπούς, αφού κατάφερε να μειώσει τα χρέη που είχαν σωρεύσει παλαιότερες διοικήσεις, χωρίς να δημιουργήσει νέα.

Αντίθετα η σημερινή διοίκηση του Δήμου επιβεβαίωσε, πολύ πιο σύντομα από ότι αναμενόταν, τον πραγματικό της εαυτό και σύντομα θα κληθεί να λογοδοτήσει στους δημότες για τα πεπραγμένα της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια