ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ



Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Προμήθεια απορριμματοφόρων στο Δήμο Φυλής
Κατεπείγον αίτημα στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο  για την άμεση προμήθεια 8 νέων οχημάτων, που χρειάζεται η Διεύθυνση Περιβάλλοντος,  απέστειλε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς.
Ο Δήμαρχος Φυλής υπογραμμίζει στην επιστολή του πως ο υπάρχων στόλος οχημάτων του Δήμου Φυλής «είναι ανεπαρκής και απαρχαιωμένος και χρειάζεται επείγουσα ενίσχυση» ενώ επισημαίνει πως «οι ανάγκες του Δήμου Φυλής είναι αυξημένες, καθώς επιβαρύνεται, ετησίως, με πολλά έξοδα κι εργατοώρες για την αποκομιδή χιλιάδων κυβικών μέτρων απορριμμάτων και μπάζων που εναποτίθενται ανεξέλεγκτα στην ευρύτερη περιοχή, εξαιτίας της λειτουργίας του ΧΥΤΑ».
Ο κ. Χρήστος Παππούς τονίζει πως « η τελευταία φορά που ο Δήμος απέκτησε δύο απορριμματοφόρα ήταν επί της Υπουργείας του αείμνηστου Αθανασίου Νάκου και ζητά να παρασχεθούν άμεσα στο Δήμο :


4 απορριμματοφόρα
1 πλυντήριο κάδων
1 μηχανικό σάρωθρο (σκούπα)
1 αποφρακτικό και αντλητικό μηχάνημα
1 εκσκαφέας τύπου Jcb
Στην επιστολή του ο Δήμαρχος Φυλής τονίζει την απόλυτη αναγκαιότητα χορήγησης του αποφρακτικού  και αντλητικού μηχανήματος, λόγω των αλλεπάλληλων πλημμυρών που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν στην περιοχή ΛΙΜΝΗ, και έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα. Τέλος υπογραμμίζει πως επειδή στα διοικητικά όρια του Δήμου  περιλαμβάνεται το μεγαλύτερο μέρος του ορεινού όγκου της Πάρνηθας, είναι επιβεβλημένη η προμήθεια και 2 υδροφόρων οχημάτων, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας του Εθνικού Δρυμού.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια