«Ότι και να γίνει τα σκουπίδια της Τρίπολης θα καταλήγουν στη Φυλή»



Συνεχίζει να έχει πρόβλημα με τα σκουπίδια η Τρίπολη και την νύφη συνεχίζει να την πληρώνει ο Δήμος Φυλής!
Ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, επιρρίπτοντας  πρώτα ευθύνες στην προηγούμενη διοίκηση του δήμου, επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί νέα χωματερή, αλλά θα μεταφορτώνονται τα σκουπίδια.
  Συγκεκριμένα είπε, «για να φύγουν τα σκουπίδια για τη Φυλή, πρέπει να βρεθεί ένας
σταθμός που θα μεταφορτώνονται και ο  χώρος αυτός θα χρησιμοποιηθεί για 3-4 μήνες, μέχρι να εξαντληθούν οι 4.800 τόνοι που πρέπει να φύγουν για τη Φυλή».
Υπάρχει η εξής απορία...Μετά τους 4.800 τόνους τι θα κάνουν εκεί στην Τρίπολη; Θα λύσουν το πρόβλημα σε 4 μήνες κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν χρόνια τώρα; Αστεία πράγματα, εκεί αντιδρούν ακόμα και για να φτιάξουν σταθμό μεταφόρτωσης! Φανταστείτε να θελήσουν να κατασκευάσουν και ΧΥΤΑ για τα δικά τους σκουπίδια τι έχει να γίνει! Γι αυτό μη θρέφει κανείς αυταπάτες, τα σκουπίδια της Τρίπολης θα συνεχίσουν να καταλήγουν στη Φυλή! Εκτός και εάν η πολλά υποσχόμενη νέα Αντιπεριφερειάρχης Ρένα Δούρου, αλλάξει αυτό το στάτους που έχει δημιουργήσει ο προηγούμενος Περιφερειάρχης καταδικάζοντας σε αργό θάνατο ολόκληρη περιοχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια