ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής: Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην ψευτοαξιολόγηση



Άνω Λιόσια, 23/6/14,
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Την Παρασκευή, 20 Ιουνίου, ανακοινώθηκαν τα επιμορφωτικά σεμινάρια, που θα γίνουν στη Δυτική Αττική και σε άλλες Διευθύνσεις της Αττικής για τους διευθυντές. Προετοιμάζουν την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών που θα αρχίσει από το Σεπτέμβριο, από τη νέα σχολική χρονιά 2014 - 2015. Σε ό,τι αφορά την περιοχή μας τα σεμινάρια προγραμματίζονται την Τρίτη και την Τετάρτη στο 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων από τις 9πμ ως τις 2μμ.
Συνάδελφοι, συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην ψευτοαξιολόγηση-κατηγοριοποίηση, που θέλει να τρομοκρατεί ή να μας θυμώνει κι επιπλέον να μας πλήττει άμεσα μισθολογικά και βαθμολογικά. Έτσι, σε αυτήν τη φάση ακυρώνουμε τα σεμινάρια στην πράξη, όπως ακυρώθηκαν και σχεδόν όλα όσα επιχειρήθηκε να γίνουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως ακυρώθηκαν και στην
Πρωτοβάθμια εδώ, στη Δυτική Αττική. Ενδεικτικά να αναφέρουμε  ότι από τα 44 σεμινάρια που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στις  16/06 στην Αττική δεν έγινε ούτε ένα.
Οι διευθυντές είναι ανάγκη να ακολουθήσουν τις αποφάσεις του κλάδου. Να απέχουν από αυτά τα σεμινάρια της ντροπής είτε συμμετέχοντας στις 3ωρες στάσεις της ΕΛΜΕ από τις 8πμ ως τις 11πμ και της ΟΛΜΕ από τις 11πμ ως τις 2μμ, που προκηρύχτηκαν για το σκοπό αυτό, είτε με άλλους τρόπουςΗ θέση τους είναι μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία των διευθυντών και των άλλων συναδέλφων, που γύρισαν την πλάτη στα σεμινάρια για να μην περάσει η αξιολόγηση, η τρομοκράτηση και η υποταγή.
Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να μπλοκάρουμε και να ακυρώνουμε τις διαδικασίες της αξιολόγησης, όπως κάνουμε από τον Ιανουάριο, γιατί είναι ένα από τα μέτωπα όπου κρίνεται η τύχη της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης και αντίστοιχα η θέση η δική μας, των εκπαιδευτικών, των λειτουργών της εκπαίδευσης.
Συνάδελφοι, να ενημερώσουμε τα σχολεία μας και να προσαρμόσουμε το πρόγραμμά μας ώστε τα πρωινά των 2 ημερών να δώσουμε το παρών στις συγκεντρώσεις για τη ματαίωση των σεμιναρίων. Θα υπάρχει και 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας από τις 8πμ ως τις 11πμ για όλους τους συναδέλφους και για τους διευθυντές.
Τρίτη & Τετάρτη 24 - 25 Ιουνίου, στις 8.20πμ,
στην είσοδο του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων
ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Η ΨΕΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια