[Nικηφόρος Σ. Δαδάνης] ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ & ΚΩΣΤΑ ΣΠΥΡΟΥΝΗ:Διαφήμιζε Χατζηλέρη η διευθύντρια Παιδικού Σταθμού στο Ζεφύρι



Την υποψηφιότητα του Προέδρου Κυριάκου Χατζηλέρη προπαγάνδιζε η Διευθύντρια του 1ου Παιδικού Σταθμού Ζεφυρίου, καταγγέλλουν η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου και ο πρώην Αντιδήμαρχος Κώστας Σπυρούνης. 

Οι καταγγέλλοντες επισημαίνουν ότι η εν λόγω υπάλληλος διένειμε επιστολή του Κυριάκου Χατζηλέρη με την οποία καλούσε τους γονείς να ψηφίσουν την παράταξη του Δημάρχου και τον ίδιο, αλλά και το εκλογικό του φυλλάδιο. Τονίζουν ακόμα ότι η ενέργεια αυτή έρχεται σε αντίθεση με την ιδιότητα του Δημοσίου Υπαλλήλου και τιμωρείται πειθαρχικά, κατά τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, αλλά και ποινικά, ως εκλογικό αδίκημα. 
Επισημαίνουν, ωστόσο, ότι την κύρια ευθύνη φέρει ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Κυριάκος Χατζηλέρης, ο οποίος ακολουθεί την πρακτική της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου, που δεν υπολογίζει τίποτε στην προσπάθειά της να επανεκλεγεί. 
Επίσης, για του λόγου το αληθές, απέστειλαν στον Τοπικό Τύπο την επιστολή του Κυριάκου Χατζηλέρη καθώς και το προεκλογικό φυλλάδιο που διένειμε στους γονείς η Διευθύντρια. 

ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ :


πηγή:http://dadanis.blogspot.gr/ http://www.fylarhos.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια